До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід ошатними туфлями сезону осінь-зима 2019/2020

Настає сезон зимових вечірок. Уже скоро розпочнуться передсвяткові корпоративи, а потім одразу – Новий рік і Різдво. Щоб усе встигнути і мати доречний вигляд на вечірці, перше, що слід зробити, – вибрати правильну пару ошатних туфель, з якими буде не важко обіграти навіть простий ансамбль. Напередодні свят Vogue.ua зібрав найактуальніші пари ошатних туфель сезону осінь-зима 2019/2020.

Оксамит

Оксамитові човники мають унікальну здатність не лише змінювати ходу і додавати очам блиску, але і вселяти впевненість. Туфлі з урочистого оксамиту будуть актуальними як ніколи саме на новорічній вечірці – можна вибрати стійку чорну пару на високих підборах Tom Ford або укласти союз з витонченими човниками Rupert Sanderson або Gianvito Rossi.

Реклама
Tom Ford осінь-зима 2019/2020

<b>бархатные туфли</b>

Атлас

Атласні туфлі, звісно, не найпрактичніше взуття в зимовий період, зате завдяки гладенькій фактурі тканини, ця модель має по-справжньому королівський вигляд. Дизайнери з року в рік продовжують демонструвати свою любов до атласних туфель: Miu Miu створили човники блакитного відтінку, Versace – чорні пари з золотистим декором, а Altuzarra – пудрові моделі для справжніх принцес.

Miu MIu осінь-зима 2019/2020

<b>атласные туфли</b>


Каміння

Неможливо відвести погляд від блиску каменів у сезоні осінь-зима 2019/2020. У колекціях брендів з'явилися елегантні човники, прикрашені перемичками з кристалів, моделі з фігурними підборами і туфлі на високій підошві у стилі 1970-х. У таких парах можна сміливо вирушати на новорічну вечірку.

Paco Rabanne осінь-зима 2019/2020

<b>туфли с камнями</b>

Червоний лак

Червоні човники – завжди історія про пристрасть і сексуальність, а якщо йдеться про лаковані пари – це подвійний виклик і справжня насолода. Цього сезону дизайнери голосують за червоний лак, мінімум декору, жіночні і елегантні форми.

Hellessy осінь-зима 2019/2020

<b>туфли красный лак</b>

Металік

Металічний відтінок не лише грає ключову роль у колекціях дизайнерів цієї зими, але і за сумісництвом є символічним кольором 2020 року. Щоб бути в тренді на новорічній вечірці замість сріблястої сукні можна придбати туфлі з металічним блиском. Наші фаворити: Tom Ford, Roger Vivier і Saint Laurent.

Tom Ford осінь-зима 2019/2020

<b>туфли металлик</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.