До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макіяж на Гелловін: 5 ідей, які реально втілити самотужки

Вирізати ліхтарики з гарбузів, запалювати свічки, топити камін і розфарбовувати обличчя — гарний план на Гелловін. Vogue.uа вибрав найпам’ятніші б’юті-образи з показів.

Yohji Yamamoto
Drama Queen
Anna Sui

Накладні вії, повний макіяж, помада темних відтінків і вуалетка вдови-вбивці: надихаємося образами з показів Anna Sui, Elie Saab і Antonio Marras осінь-зима 20/21.

Реклама
Antonio Marras
Elie Saab
З кам’яним обличчям
Giambatista Valli

Повторити прийом Ісамаї Ффренч, коли вона зробила інкрустації навколо очей моделей за допомогою уламків кварцу, — цілком реально. Доведеться пожертвувати своїм улюбленим скребком гуа-ша. Готові?

<b>инкрустации камнем исамайя</b>
макияж на хэлловин

У дусі часу

Найвиправданіший образ — маска. Якщо на все обличчя, то так навіть краще: захищені і очі, і рот, і ніс. Натхнення — образи з показів Richard Quinn, Marine Serre, Paco Rabanne.

Richard Quinn
Paco Rabanne
Marine Serre
Примарний мотив

Face Art може мати не просто разючий вигляд, а й доречний — якщо він "надітий" з нагоди Гелловіна. Наснажуємося прикладами з показу Marni.

<b>marni halloween</b>

План В

Для тих, хто не готовий до експериментів, але хоче якось відсвяткувати, є план капітуляції: розкішний, у міру драматичний макіяж. Він теж змінює зовнішність, але не лякає й не видається занадто експресивним. Найкращі референси — з показу Dries Van Noten. І це явний омаж періоду Сержа Лютанса в Dior.

<b>dries halloween 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.