До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Sisley запустили засіб від пігментації Sisleÿa L'Intégralа

Паризький бренд фітокосметики Sisley представив новий засіб від пігментних плям, який підсилює сяяння шкіри.

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Radiance Anti-Dark Spot Serum

Нова противікова сироватка Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Radiance Anti-Dark Spot Serum забезпечує комплексний догляд і працює відразу в трьох напрямках: темні плями, пігментація і якість шкіри на поверхні і зсередини.

Реклама
Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Radiance Anti-Dark Spot Serum

У складі — екстракт ланцеї в поєднанні з гексілрезорцінолом для рівномірного тону шкіри, а комплекс мінералів (цинк, мідь і магній) допомагає наситити шкіру киснем. Екстракт гінкго білоба і дикої троянди надають шкірі сяяння і позбавляють тьмяного відтінку. Екстракт пептидів сої зміцнює структуру шкіри, а екстракт вівсяних зерен підсилює її світловідбиваючі властивості. Сироватка доповнить лінійку засобів Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge, які пробуджують життєві сили клітин.

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Radiance Anti-Dark Spot Serum

Представити сироватку в Україні приїхав Крістіан Гульєтта, міжнародний візажист бренду, який працює з Sisley упродовж 27 років. Засіб представили в Києві. Як пройшов івент, дивіться в галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.