До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув осінній б'юті-бранч Sisley Paris

Осінь у Sisley Paris вирішили зустріти атмосферно і камерно, тому зібрали прихильниць цієї французької марки косметики на душевний б'юті-бранч. Його гостем став міжнародний візажист бренду Паскаль Капітен, який разом зі всесвітньо відомою топ-моделлю Наталею Гоцій представив новинки Sisley Paris.

Наталія Гоцій
Олена Мусійчук, Паскаль Капітен і Наталія Гоцій

Головною прем'єрою бранчу стала тональна основа Phyto-Teint Ultra Éclat. "Красива шкіра починається з гарного зволоження. Формула Phyto-Teint Ultra Éclat працює як підсилювач гідратації завдяки екстракту мальви (з високим вмістом сахаридів) і квітів гарденії (з високим вмістом флавоноїдів), – розповів гостям Паскаль Капітен. – Новинка також містить комплекс, який активує сяйво шкіри завдяки складу з цинку, міді і магнію. А завдяки безмасляній формулі колір обличчя залишається свіжим і чистим у будь-яких кліматичних умовах".

Реклама
Тональна основа Phyto-Teint Ultra Éclat

Також гості бранчу ознайомилися з іншими новинками Sisley Paris: кремом-мусом для демакіяжу Radiance Foaming Cream, зволожувальним кремом для рук і кутикул Restorative Hand Cream і емульсією-бестселером Ecological Compound у лімітованому флаконі. Крім того, гості протестували нову нічну маску від Sisley – Velvet Sleeping Mask. Наталя Гоцій, наприклад, зазначила, що за два дні до бранчу робила мікродермабразію, її шкіра потребувала додаткового зволоження і з задоволенням поглинула цю маску.

Наталія Гоцій

Провели атмосферний ранок разом з Sisley Paris моделі Евеліна Мамбетова і Юліана Дементьєва, блогерки Маргарита Мурадова і Ярослава Зоря, фотографиня Соня Плакидюк, візажистка Наталя Стрільчук, косметолог Ірина Литус.

<b>SisleyBrunch</b>

Фото: Антон Кулаковський

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.