До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Троянди, кутюр і кохання: як пахне новий аромат Sisley

Sisley випускає Izia La Nuit — аромат, який розповідає ще одну історію з життя аристократичного сімейства д'Орнано, засновників бренду.

Реклама

Izia — ольфакторний еквівалент дитячих спогадів графині Ізабель д'Орнано, у дівоцтві Потоцької. У їхньому сімейному маєтку на південному сході Польщі був розбитий рожевий сад. Коли Ізабель із чоловіком влаштувалися у Франції, то біля будинку в Беррі насамперед висадили гліцинії, кедри, гортензії, жимолость — і, звісно, троянди. Їхні свіжозірвані бутони розливали такий флер, що графиня зібрала величезний букет — і надіслала парфумерці Амандін Клерк-Марі з проханням відтворити цей солодкий медовий аромат, що так нагадував їй про дитинство.

Izia La Nuit, Sisley

Амандін впоралася, і 2017 року з’явилася Izia — так у дитинстві близькі називали саму Ізабель. Izia La Nuit, який вийшов цього року, — пишніший, глибший і шлейфовіший. Розробити флакон попросили давнього друга сім’ї, польського скульптора Броніслава Кшиштофа, а декорувати картонну коробку зсередини доручили британській художниці й колажистці Квентін Джонс. Обличчям аромату стала Соня Вассена, небога герцогині.

Izia La Nuit, Sisley

У парфумах Izia La Nuit троянда як і раніше в центрі композиції, але її звучання підсилилося, стало зрілим, розкішним і чуттєвим. Відтінки шкіри, дерева, ванілі й пачулів на задньому плані надають аромату явно вечірнього характеру.

Izia La Nuit, Sisley

Милуємося кампанією, де Соня Вассена красується в кутюрних сукнях Giambatista Valli в інтер’єрах палацу й насолоджується ароматами квітучого саду в сутінку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.