До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подвійний форсаж: тест чоловічої та жіночої сироваток CellCosmet і CellMen

Promotion

Я ніколи не думала, що догляд за шкірою може стати таким особливим ритуалом. Виявляється, навчати кохану людину наносити сироватку і крем під очі – це новий рівень ніжності. І невичерпна тема для спільних жартів.

Реклама
Клітинні сироватки для зони навколо очей CellUltra Eye Serum-XT

Перше, що мене вразило, коли я вручила чоловікові сироватку, – його радість. При всьому різноманітті баночок, тюбиків і флаконів по всьому будинку – здавалося б, бери і користуйся, якщо цікаво, йому приємно було отримати свою власну, призначену тільки для нього, сироватку. Правило sharing is caring, виявляється, не працювало. Друге – він був радий, що я турбуюся про нього.

Чоловіча сироватка під очі CellUltra Eye Serum-XT CellCosmet

Чоловік працює в IT, цілодобово працює за ноутбуком. Я днями дивлюся в монітор, а у вільний від роботи час – в iPhone: там мої книжки. Від постійної напруги очі набули втомлений вигляд. І навіть мені, фанату "гусячих лапок", було зрозуміло: час щось зробити. На наші сироватки я дуже сподівалася. "Клітинний концентрат, стирає сліди втоми на шкірі навколо очей", – йдеться в описі. У складі зазначені активні стабілізовані біоінтегральні клітини; пробіотики; екстракти зеленого чаю, граната, планктону, щоб зменшити набряки і підвищити міцність капілярів; коктейль пептидів, щоб підвищити тонус шкіри і розслабити м'язи; вода швейцарських льодовиків; вітамін В3.

Клітинні сироватки для зони навколо очей CellUltra Eye Serum-XT CellCosmet і CellMen

Чоловік поставився до справи відповідально. Озброївся коробкою і зажадав інструкцій. "Просто вмийся, – порадила я. – Треба наносити на очищену шкіру". Через кілька хвилин, залишаючи мокрі сліди на підлозі, він повернувся з душу. "Тут якась штука". Штукою виявився металевий наконечник, найзвичніша і дуже зручна у світі річ, щоб знімати набряки і пробуджувати погляд (забігаючи вперед: зараз ми періодично кладемо свої сироватки в холодильник, щоб зранку вони були прохолоднішими).

Чоловіча сироватка під очі CellUltra Eye Serum-XT CellCosmet

Потім знову було смішно. Чоловік намагався нанести сироватку – і водночас не потрапити нею в око. "Давай краще ти сама", – раптом заявив він і довірливо підставив мені обличчя. Це було так мило. Але в нападі ніжності я все-таки встигла підглянути, що його сироватка відрізняється від моєї: бурштинова, як віскі, і більше гелева за текстурою. Зате в моїй є екстракт кіноа, масло арніки і D-пантенол.

Клітинні сироватки для зони навколо очей CellUltra Eye Serum-XT CellCosmet і CellMen

Наступний крок догляду – клітинний ревіталізуючий крем для шкіри навколо очей – чоловік сприйняв з подивом, що межує з шоком. "У сенсі – ще і крем потім? А що було перед цим?". Тут мені стало ясно: те, що одні вважають буденним і звичним, для інших – ціла історія.

Клітинний ревіталізуючий крем для шкіри навколо очей CellCosmet

Новий привід для веселощів настав, коли я пояснювала, що треба розподіляти краплю на подушечки безіменних пальців – і легко "вбивати" уздовж періорбітальної кістки. "Ой, ну ось саме безіменних", – і ця людина глузливо закотила очі.

Кілька днів тому ми вирішили наносити наші сироватки одночасно. Щоб не забувати, поставили їх на піднос зі свічками (треба сказати, композиція не постраждала). Флакони і справді зручні – тоненькі, витончені; я на днях беру свій у відрядження. Ті, хто приходить в гості, шанобливо поглядають на наш арсенал.

Клітинний ревіталізуючий крем для шкіри навколо очей CellCosmet, Клітинні сироватки для зони навколо очей CellUltra Eye Serum-XT CellCosmet і CellMen

Ми вже звикли користуватися своїми сироватками і кремом кожного дня, вранці і ввечері. З'ясувалося, що "вранці це класно – приємно охолоджує". Я іноді наношу і чоловічу (просто про всяк випадок). До речі, наносити крем на сироватки мені теж було б лінь, тим більше, що сироватка сама по собі – надефективна. Але крем так пахне, що я готова мастити ним зону навколо очей, губ і чого завгодно по два рази поспіль (якщо чесно, то я так і роблю – і вже переживаю, що він скоро закінчиться). Крем – шовковий, невагомий, розподіляється одним дотиком. Сенсорні властивості – майже аморальні. Не можу пригадати більше жодного засобу з таким ефектом. Раджу зайти в корнер CellCosmet – і перевірити мої слова.

Клітинний ревіталізуючий крем для шкіри навколо очей CellCosmet

В один момент я не втрималася – і вирішила обговорити сироватки і крем з фахівцем з ін'єкцій: все-таки їх ціна не давала мені спокою. Андрій Ваганов-Дашков сказав, що креми з міорелаксантами (пептидами, що розслаблюють) поки не на рівні за своєю дією з уколами уколів нейротоксинами, але ідеальні, щоб продовжити їх дію. А самі по собі – допомагають підтримувати шкіру в чудовому стані. "Правда, в основі таких засобів повинні бути наукові розробки", – додав лікар. За CellCosmet і CellMen в цьому сенсі я абсолютно спокійна: у них власна лабораторія Cellap і чудова репутація. Засоби пройшли дерматологічне і офтальмологічне тестування, їх ефективність підтверджена клінічними дослідженнями.

Клітинний ревіталізуючий крем для шкіри навколо очей CellCosmet

Ми з чоловіком продовжуємо експеримент, отримуємо від нього безліч задоволення. І, мені здається, дивимося один на одного зовсім новими очима.

Текст: Олена Пономаренко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.