До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не чіпати обличчя: п’ять приголомшливих кремів у вигляді спреїв

Заповідь не чіпати обличчя — така ж важлива, як і мити руки під час епідемії коронавірусу. Ми вибрали п’ять засобів у формі спреїв, які захистять обличчя від сухості.

Фото: архів Vogue

Ті, хто працює вдома, за комп’ютером, звично скаржаться на сухість шкіри. У домашньому повітрі дійсно складно підтримувати баланс вологи. Питний режим, зволожувальні сироватки, зволожувач повітря — заходи потрібні, але недостатні. Освіжати обличчя впродовж дня допомагають зволожувальні креми й флюїди у форматі спреїв. Це досить рідкісний клас засобів, але карантин — саме той час, коли вони потрібні. Головна перевага кремів у спреї — їх не треба розподіляти пальцями. До того ж їх можна розпорошувати поверх макіяжу. До речі, коли lockdown буде позаду, можна буде забрати флакончик на роботу — і користуватися ним, не відвертаючи уваги від справ. А то й брати в подорожі.

Реклама
Givenchy

Цей крем з "рожевої" лінійки L'intemporel Blossom містить безліч цінних компонентів: екстракт ангеліки має регенерувальні властивості, інтенсивно живить; екстракт горошин рожевого перцю підстьобує оновлення клітин; вітамін C змушує шкіру сяяти; екстракт бавовни зміцнює захисні властивості шкіри. Спрей миттєво зволожує й стирає з лиця ознаки втоми.

Удосконалювальний крем-спрей для усунення ознак утоми L'intemporel Blossom, Givenchy
    Lancôme

    У мирну пору спрей-міст Rose Mist можна використовувати як тонік або setting spray — фіксувальний спрей. Його склад — гіалуронова кислота й рожева вода у форматі молочка — легко й вдячно сприймає шкіра. Можна наносити вранці, після вмивання, на "голе" лице — чи поверх макіяжу, щоб освіжити обличчя й наситити його вологою. 3-4 розпилення досить, щоб шкіра відчувала комфорт упродовж наступних 24 годин. Спрей також непогано заспокоює й знімає дискомфорт, спричинений стягненістю.

    Зволожувальний спрей-міст, що заспокоює шкіру, Rose Milk Mist, Lancôme
    Medskin Solutions

    Спрей Beauty Recharge — це швидкісний зарядний пристрій для шкіри. У складі — екстракт фітостовбурових клітин, який підсилює оновлення епідермісу й продовжує життя власних клітин шкіри. Молекули розчинного колагену й натуральний зволожувальний чинник (NMF) наповнюють шкіру вологою, надають їй гладкості, регенерують. У складі немає ані консервантів, ані мінеральних олій, ані інших сумнівних компонентів.

    Спрей з рідким колагеном Beauty Recharge, Medskin Solutions
    Chanel

    Серпанок Sublimage La Brume, Chanel — це насамперед дуже гарно. У кейс уміщаються змінні блоки (до комплекту входить чотири по 18 мл кожен), працює це у форматі twist & spray. Зрозуміло, ніхто не припускав, що засіб доведеться тримати на столику замість того, щоб носити його в сумочці й брати в літак. Але обставини сильніші. У складі засобу — концентрована вода ванілі планіфолії, сильний антиоксидант, який підвищує опірність шкіри стресу. Sublimage La Brume збагачений трьома різновидами гіалуронової кислоти з різною молекулярною масою, яка на всіх рівнях зволожує, підвищує пружність і розгладжує зморшки. Екстракт шовкового дерева відновлює життєві сили шкіри.

    Інтенсивний відновлювальний серпанок Sublimage La Brume, Chanel
    Novexpert

    Серпанок Novexpert з гіалуроновою кислотою чудово зволожує, розгладжує шкіру й насичує її киснем. Головний активний інгредієнт засобу — гіалуронова кислота, а також аденозин, пробіотики, фітинова кислота й гель алое вера. Як єдиний засіб зволоження не спрацює, але поповнювати запаси вологи впродовж дня допоможе. Коли карантин закінчиться, його можна буде використовувати як фіксатор макіяжу.

    Тонізувальний спрей для обличчя Hyaluronic Acid Smoothing Toning Mist, Novexpert

    Не слідуй за модою — відчувай її

    Підписатися

    Ще в розділі

    Популярне на VOGUE

    Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.