До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів зберегти свою літню засмагу восени

Літня засмага зникає стрімкіше, ніж літо, що промайнуло перед нашими очима. Але всього 5 простих правил допоможуть зберегти її довше.

Регулярно відлущуйте шкіру

Після кількох днів просто неба з розпеченим сонцем, шкіру, безсумнівно, пошкодить ультрафіолетове проміння, в результаті чого на її поверхні утвориться скупчення мертвих клітин шкіри. Найкраще в такому випадку – регулярне відлущування, щоб усунути забруднення і зберегти засмагу. Незважаючи на всю красу цього методу, слід бути обережними, аби не пошкодити і не погіршити стан шкіри. Якщо проводити процедуру відлущування щодня або, як мінімум, раз на три дні, шкіра матиме свіжий вигляд, стане м'якшою, а ще гладкою і приємною для подальшого зволоження.

Реклама
Максимальне зволоження

Зволоження – це ключ до підтримання бездоганної засмаги. Поки хтось воліє спеціальні креми після засмаги, жирний шар зволожувального крему надасть такого ж ефекту. Для зволоження вищого рівня можна застосувати олію, яка завдяки легкій текстурі проникає у клітини шкіри на глибшому рівні і продовжує інтенсивність засмаги. З метою ще більше оптимізувати сяяння і стійкість засмаги, рекомендовано використовувати зволожувальний гель для душу.

Харчуйтеся правильно

Для підтримки гарної засмаги харчування відіграє основну роль. Деякі продукти дають ефект автозасмаги, адже стимулюють природну засмагу шкіри. Так, продукти, багаті на бета-каротин і вітамін Е, мають все, що потрібно для золотистого кольору шкіри. Хороші приклади таких – диня, морква, помідори і горіхи.

Побудьте під сонцем!

Навіть якщо сонячного світла мало, все одно дайте йому вас пригріти (з SPF, звісно). Недовгі 15 хвилин на день все ще забезпечать підтримання засмаги і сяйва шкіри. До того ж, перебування на сонці підвищує вироблення вітаміну D, що є важливим для міцності кісток.

Використовуйте автозасмагу

Заключний варіант – використання крему для автозасмаги. Все-таки це ідеальне рішення для рівної і бездоганної засмаги з мінімальними зусиллями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.