До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відео: Лілі Роуз-Депп робить помаду Chanel Rouge Coco Bloom

Головна прем’єра Chanel цієї весни — помада Rouge Coco Bloom, зволожувальна помада з ефектом об’єму, запатентована формула якої забезпечує інтенсивний колір, блиск і стійкість.

ROUGE COCO BLOOM

Ця помада має надзвичайні властивості: вона наноситься одним рухом, після чого пігмент схоплюється, а текстура починає здаватися лаково-блискучою. Все завдяки високій концентрації пігментів і потужному плівкотвірному фіксувальному компоненту. Обіцяють, що колір триматиметься на губах вісім годин, а блискучі рідкі олії перетворюватимуть світло й сприятимуть ефекту об’єму впродовж восьми годин. До складу також увійшов комплекс Hydraboost, який містить три воски рослинного походження (мімози, жожоби й соняшнику), — він створює відчуття комфорту й зволоженості.

Реклама
ROUGE COCO BLOOM

У лінійці — 20 відтінків. Обличчям колекції стала Лілі-Роуз Депп. У новому відео Chanel вона приходить до лабораторії Дому — і власними руками вчиться змішувати пігменти й базу, щоб створити той самий колір, який переливається вологим блиском.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.