До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Маріон Котіяр танцює на Місяці в кутюрній сукні Chanel

Маріон Котіяр знялася в мініфільмі Югана Ренка, присвяченому легендарному аромату Chanel №5: про це ми писали тут. Сьогодні в усьому світі проходить прем’єра. Запрошуємо прилучитися до перегляду.

Реклама

Нагадаємо, у відео вона танцює із солістом Паризької Опери Жеремі Белінгаром (Jérémie Bélingard). Розкішна обтисла сукня, яку створили в кутюрних майстернях Lesage і Chanel, сидить на фігурі, як друга шкіра. Танець поставив знаменитий Раян Геффінгтон, хореограф кліпу Sia Chandelier і володар премії MTV Awards.

Фільм наснажує атмосферою свята й дива. Він починається з того, що героїня Маріон в чорному плащі йде паризьким мостом, потім спрямовує погляд у небо — і переноситься на Місяць, де на неї чекає захоплива пригода. Романтика, розсипи золота, флірт, сила мрії й Париж, який сьогодні так само далеко, як і Місяць. Все в цьому відео налаштовує на передчуття чарівності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.