До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новинка: помада Double Rouge Dior

Арт-директор Dior з макіяжу Пітер Філіпс цієї осені пропонує робити особливо сильний акцент на губах. Він створив помаду Double Rouge Dior, в якій матовий й металізований ефекти зливаються воєдино. Подібне покриття й об'ємний ефект створюються за рахунок подвійного стрижня помади, що гармонійно поєднує два відтінки.

"Головна складність полягала в тому, щоб знайти ідеальні комбінації кольорів: темного матового контуру й більш світлої перламутрової серцевини з металевим блиском, завдяки якій і виникає ілюзія об'єму", – пояснює Пітер Філіпс.

Реклама

Складається колекція з 20 відтінків помад, умовно поділених на чотири великі групи – червоних, коралових, тілесних і рожево-фіолетових тонів. За словами Філіпса, вистачить всього одного шару, щоб досягти бажаного ефекту і не потрібно бути професійним візажистом, щоб навчитися користуватися такою подвійною помадою. "Вона все зробить сама", – жартує він.

Читайте також:

Какие слова стоит исключить из бьюти-словаря

Гірка вишня: головний макіяж губ цієї осені

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.