До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Абсолютно матові: колекція Chanel Rouge Allure

1 жовтня в Україну приїдуть матові засоби для губ. У Chanel розширили знамениту колекцію Rouge Allure: по-перше, в лінії з'являться нові відтінки, по-друге, запускають два абсолютно нових продукти.

Rouge Allure Velvet

Лінія помад Rouge Allure Velvet поповниться чотирма абсолютно новими відтінками (ніжно-рожевий №67 Peaceful, карамельно-тілесний №68 Émotive, колір рожевого дерева №69 Abstrait, сливовий №70 Unique). В рамках колекції також представлять чотири змінених відтінки: №42 L'Éclatante, №43 La Favorite, №56 Rouge Charnel, №66 L'Indomabile.

Реклама

<b>Rouge Allure в черно-золотом</b>

Rouge Allure Velvet Extreme

Цієї осені з'являться і нові помади Allure Velvet Extrême. Обіцяють максимально насичений колір, екстраматову текстуру і комфорт в застосуванні. Вийде шість відтінків від інтенсивних ягідних до бордових і оранжево-червоних. Всі вони будуть укладені в абсолютно чорні матові футляри.

Помада Allure Velvet Extrême, Chanel

Вони будуть стійкими, з ефектом другої шкіри завдяки мікронізованим частинкам кольору. Також вони збагачені комплексом з екстрактом чаю матча, мигдальним маслом і вітаміном Е. За матуючий ефект відповідають дві пудри: рисова і магнезії.

<b>rouge allure velvet 2018</b>

Rouge Allure Liquid Powder

Рідкі матові помади нового покоління Rouge Allure Liquid Powder даватимуть м'яке пудрове відчуття на губах і стійкість.

Рідкі матові помади нового покоління Rouge Allure Liquid Powder, Chanel

Заявлена чуттєва вершкова текстура і blur-ефект. Упаковки різняться за кольором, який відповідає вмісту. Його можна буде видавлювати, щоб ні краплі засобу не пропало. Всього буде шість відтінків.

<b>Rouge Allure Liquid Powder</b>

Обличчям колекції стала італійська топ-модель Вітторія Черретті.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.