До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Я не втягуватиму живота": Селена Гомес позує в купальнику – і це справжнє натхнення

Співачка й засновниця бренду Rare Beauty Селена Гомес опублікувала відео в TikTok, де заявила, що "реальні животи, хай їм грець, повертаються".

@selenagomez

Vaca self

♬ original sound – unwinewithtashak

Селена використала фото в купальнику, щоб оголосити: їй набридло втягувати живіт. Лежачи на яхті, на тлі блакитного неба, Гомес позувала в купальнику моделі Gracie Aura – це колаб співачки з інклюзивним брендом купальників La'Mariette.

Реклама

La'Mariette зосереджується на тому, щоб допомогти жінкам почуватися впевнено й комфортно в купальнику. На відміну від багатьох брендів, які використовують однаковий крій для кожного розміру, в La'Mariette розробляють конкретну форму купальника для кожного типу фігури, від XS до XXL.

На своєму відео Селена мала розслаблений і задоволений вигляд, перебуваючи в цілковитому комфорті з власним тілом. Вона поєднала пляжне вбрання з гладкою зачіскою, золотими сережками-кільцями й була геть без макіяжу. Це вже не вперше, коли співачка зачіпає тему впевненості у власному тілі. Трохи раніше вона писала в TikTok про худорлявість і зробила висновок: "Я не переймаюся через те, скільки важу, тому що люди однаково це обговорюватимуть. "Ти занадто мала", "ти занадто велика", "це тобі не пасує". Бла бла бла. Я ідеальна така, як є".

Висновки? Підпишіться на Гомес, щоб отримати такий потрібний контент для натхнення, і визнайте красу власного тіла вже сьогодні. Соціальні медіа з їхнім, здавалося б, нескінченним потоком бездоганних кубиків преса мали б трохи змістити фокус.

@selenagomez♬ original sound – FatChanceStudios

Текст Hanna Coates
За матеріалами www.vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.