До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У формі: секрети відновлення Блейк Лайвлі після пологів

Усі звикли до видовища, коли через пару тижнів після пологів топ-моделі і актриси виходять на червону доріжку в розмірі sample-size. Звикли настільки, що не бачать в цьому нічого незвичайного. Коли Блейк Лайвлі заявила, що їй знадобилося більше року, щоб повернутися в форму після народження другої дитини, це прозвучало практично несподівано.

@blakelively

"Виявляється, неможливо втратити 27 кілограмів, набраних під час вагітності, просто прокручуючи стрічку Instagram і задаючись питанням: "Чому я не виглядаю як модель з реклами бікіні?"", – жартує актриса в своєму Instagram. На фото вона позує поруч зі своїм давнім тренером Доном Саладіно. І виглядає при цьому красивою, сильною і підтягнутою. "Спасибі, @donsaladino, що повернув мої форми в форму ("kickin my A double S into shape "). 10 місяців, щоб набрати, 14, щоб скинути. Пишаюся".

Реклама

Має право: по-перше, виглядає неймовірно, по-друге, такий здоровий підхід заслуговує на повагу. Особливо в час, коли на жінок (і особливо знаменитостей) лягає надприродне і нереалістичне завдання мати ідеальний вигляд відразу після народження дитини, як ніби це щось буденне.

Лайвлі продемонструвала аналогічний реалістичний підхід після народження старшої дочки Джеймс. "Після пологів, я подумала: "Ага, ось як тепер виглядає моє тіло. І це приголомшливо – я його заслужила, – сказала вона австралійської радіостанції Kiis 1065. – Нехай воно не таке бездоганне, як раніше, – але що ж".

Новоспечені матері відчувають обов'язок повернутися в форми до вагітності негайно. Так ось, краще відписатися від Instagram-акаунтів моделей, які рекламують білизну. А підписатися на Блейк Лайвлі.

За матеріалами vogue.com

Більше краси: @vogueua_beauty

Читайте також:

Як Алісія Вікандер готувалася до ролі Лари Крофт

Катя Сільченко про бальні танці та ідеальну фігуру

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.