До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як тримати себе у формі в умовах війни

Нині всі українці перебувають у стресі, відчувають страх і тривогу як за себе, так і за своїх близьких. Рівень дратівливості зростає щодня, і з цим треба щось робити. Один з найдієвіших способів боротьби зі стресом — спорт. Під час тренування долучаються до роботи і м’язи, і гормони, які позитивно впливають на емоційний стан і поліпшують настрій. До того ж спорт може хоча б ненадовго відвернути вашу увагу від нескінченного потоку сумних новин і зрушити фокус на щось приємніше. Регулярні фізичні навантаження допоможуть підтримувати тіло в тонусі та сприятимуть ліпшому самопочуттю. Завдяки онлайн-тренуванням тепер можна практикувати спортивні вправи вдома, навіть у невеличких приміщеннях. Vogue.ua склав список спортклубів, які працюють у режимі онлайн в умовах війни.

Smidyuk Academy

Спортивний клуб Smidyuk Academy створив онлайн-проєкт, завдяки якому кожен охочий може тренуватися в домашніх умовах. Клуб створив закриту спортивну спільноту Smidyuk Academy Live, для доступу до якої треба оформити передплату. Що ви отримуєте:

Реклама
  • Групові тренування в прямому ефірі. В онлайн-клубі можна буде тренуватися в реальному часі. Жодного запису. Тільки тут і зараз, як у справжньому залі.
  • 5-6 тренувань на день. Вони будуть різної спрямованості, для новачків та профі, з огляду на мету й можливості кожного учасника.
  • Безлімітний доступ. Кількість занять за умови передплати не обмежена. Ви можете тренуватися, наприклад, тричі на тиждень чи щодня. У вас завжди буде актуальний розклад на тиждень.
  • Потужний тренерський склад з 14 тренерів. Групи вестимуть топові коучі клубів Smidyuk Academy.
  • Все відбуватиметься на закритому Telegram-каналі з можливістю ставити запитання фахівцям клубу щодо тренувань, харчування та психологічного стану. Клуб намагатиметься допомогти клієнтам відновити фізичний і ментальний стан.

Вартість передплати – 1000 грн на місяць. Важливо зазначити, що 50% з кожної оплати прямуватиме до благодійного фонду Smidyuk Academy для допомоги людям, які постраждали від бойових дій. Для участі в програмі треба написати в Direct в Instagram-акаунт клубу або перейти в чат-бот за посиланням.

Smartass

Команда української мережі спортклубів Smartass створила національний проєкт Ukrainian Workouts Online — платформу онлайн-занять від українських тренерів, що були вимушені покинути свої домівки. Завдяки цьому проєкту клуб надає можливість заробляти людям в умовах війни та підтримувати економіку України.

Як це працює?

Тренери, що постраждали від агресії з боку росії, надсилають клубу ролики своїх занять. Після проходження модерації команда Smartass монтує їх, накладає музику й англійські субтитри, та додає їх до бібліотеки тренувань на сайті. Кожен охочий може підтримати цю ініціативу, придбавши необмежений доступ до онлайн-занять чи задонативши будь-яку суму на сайті. Зібрані кошти будуть розподілені між тренерами, які візьмуть участь у проєкті. Вартість доступу до занять становить 1000 грн, 10% з яких клуб передає благодійному фонду "Таблеточки".

ЕБШ

Мережа українських спортивних клубів ЕБШ створила благодійну ініціативу й нині проводить онлайн-тренування. Вони об’єдналися з українськими фітнес-клубами, щоб зібрати кошти для постраждалих людей Маріуполя. Щотижня чотири тренери з різних клубів України виходять у прямий ефір в Instagram та проводять спільне тренування. Для участі потрібно зробити донейшн на картку в будь-якому розмірі за бажанням. Зібрані кошти ЕБШ передають у волонтерський центр Маріуполя "Братское сердце" для допомоги тим, хто евакуює людей з Маріуполя.

Також ЕБШ щодня о 9:00 проводить онлайн-тренування в прямому ефірі на своїй сторінці в Instagram. До програми входять функціональні тренування, заняття зі стретчингу, йога й Abs&Ass (клас для пружних сідниць та сильного преса.) Вартість тренування – на ваш розсуд. Всі зібрані гроші клуб ділить навпіл: 50% відходить до тренера, а 50% клуб передає на придбання касок і бронежилетів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.