До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Візит увічливості: яких лікарів важливо відвідати цієї осені ⠀

Перед початком чергового робочого забігу й після літа всім нам потрібно подбати про власне здоров’я й красу. Skincare-експертка, генеральна директорка компанії Старліт Груп Тетяна Таран підготувала чек-лист, за допомогою якого зручно звірити головні візити сезону.

Фото: VALENTIN HENNEQUIN Стиль: ALESSANDRA BARACCO
Фахівці

️ Гінеколог: регулярний плановий огляд (раз на пів року);

Реклама

️ Мамолог: після 30 років додайте обстеження молочних залоз до регулярного списку. Пам’ятайте: профілактика і своєчасна діагностика рятує життя!

️ Ендокринолог: перевірити гормони також важливо. Розширені аналізи й терапія в разі потреби допоможуть розв’язати проблеми зі шкірою, зайвою вагою й навіть позбавлять втоми.

Фото: VALENTIN HENNEQUIN Стиль: ALESSANDRA BARACCO

️ Дерматолог: обов’язкова діагностика родимок і невусів після сонця. Важливо стежити за їхньою формою, розміром і кольором. Нерівні краї, збільшення в розмірі, зміна кольору — сигнал для зустрічі з дерматологом. Родимки перевіряють дерматоскопом або великим стаціонарним сканером.

️Косметолог. Попросіть фахівця діагностувати стан епідермісу й запропонувати програму його відновлення — без цього будь-яка терапія марна. Подбати про відновлення захисної функції шкіри потрібно за два тижні до наміченого курсу коригувальних процедур. Звертайте увагу на такі компоненти, як сквалан, перфтордекалін, омега-3, екстракт олив, тепренон, центела азійська, вітамін Е.

Фото: VALENTIN HENNEQUIN Стиль: ALESSANDRA BARACCO

️Стоматолог. Раз на пів року приходити на плановий огляд і професійну гігієну треба, щоб запобігти будь-яким проблемам надалі.

Процедури

️Масаж. Найкраща процедура проти осінньої нудьги. Тепло рук і енергетика улюбленого косметолога, 1,5 години повного релаксу — найкраща терапія. Віддаю перевагу хіромасажу: ідеальна техніка для шиї, яка страждає через смартфон-залежність (ця естетична проблема навіть отримала свою косметологічну назву — "смартшия" або "техно-шия" — старіння через постійно опущену голову.

Фото: VALENTIN HENNEQUIN Стиль: ALESSANDRA BARACCO

️ Мікрострумова терапія — найкраща методика для ліфтингу, боротьби з набряками й овалом, що поплив. М’який невідчутний вплив струмів специфічної частоти дає помітний і довгостроковий результат.

️ Хімічні пілінги й активний домашній догляд з вітаміном С і оксиресвератролом допоможуть позбутися пігментації. У разі інтенсивнішої пігментації більше згодиться IPL і лазерне шліфування (заразом і рельєф шкіри покращиться).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.