До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вічне сяйво молодості: таємниці краси 61-річної Шерон Стоун

Сила, впевненість і життєва енергіяVogue.ua розповідає секрети Шерон Стоун, якій вдається мати такий чудовий вигляд у 61.

@sharonstone

Догляд за шкірою

Реклама

"Після душу мені подобається лосьйон для тіла Shiseido. Також зволожую обличчя, але це залежить від погоди. Якщо я перебуваю в дуже сухому кліматі, я використовую Weleda Skin Food для всього тіла та обличчя. Або крем La Mer і сонцезахисний Neutrogena SPF 15. Також у мене є Eucerin – дійсно хороший і легко доступний продукт, і Avon Rich Moisture".

"Коли мені було 12 років, моя мама вручила мені баночку з кремом для зволоження і сказала: "Наноси його вранці і ввечері, і ти подякуєш мені". І справді досі дякую їй. Це робить мою шкіру молодшою і сяйною".

"Якщо у 25 років достатньо крему для зволоження з сонцезахисним фактором, то у 50 цей номер не пройде. Крім того, що крем повинен володіти ліфтінговим ефектом, він має містити і такий важливий компонент, як ретинол (похідна вітаміну А): він чудесно перетворює шкіру, а також допомагає боротися не тільки зі зморшками, але і з пігментними плямами".

"Мені подобаються молочні, поживні текстури, і я ніколи не використовую зернисті, якщо спеціально не відлущую шкіру. Я хочу, щоб щось живило шкіру і намагаюся зберегти наповненість і пружність, тому що саме це і робить її сяйною".

Аромати

"Я наношу олійку Aveda Energizing. Я фанат ароматерапії".

"Якщо ж говорити про аромати, мені подобається Chanel № 5 або Kai. І ще парфум Dange-Rose Blumarine – чудовий".

Червона доріжка

"Я роблю повний макіяж обличчя і потім вирушаю в гарячу ванну. Пара допомагає макіяжу злитися зі шкірою і робить його вологим, свіжим і сяйним".

@sharonstone

Ботокс, апаратні процедури

"Не буду приховувати, що пробувала ботокс. І не раз. Але вчасно зупинилася, щоб не перетворитися в одну з золотих рибок, які борознять голлівудські простори. Через ботокс всі акторки стали схожі одна на одну: цей застиглий вираз обличчя, здивовано розкриті очі, нездатність банально насупитися ... мені ж хочеться залишатися собою. Нехай в мені бачать жінку, за плечима якої роки цікавого життя. До того ж ботокс – це не сексуально! Жінку, обличчя якої є глибоко замороженим, страшно навіть обійняти або розсмішити, а що вже казати про більше".

Б'юті-лайфхак у подорожах

"У поїздках я використовую маску для очей Chantecaille Gold Energizing Eye Recovery Mask і суміш ефірних олій".

Режим харчування

"Я не їм оброблену їжу. Я не вживаю кофеїн, дуже рідко п'ю газовану воду або міцний алкоголь. Але я їм м'ясо і темний шоколад. У мене целіакія, тому я не їм глютен. Загалом, я, як і звичайна людина, їм усе, що хочу".

"Обожнюю молочні продукти. Здається, мені пощастило: у мене такий тип статури, який дозволяє бути трохи худою. Я фанатію від чаю: трав'яний очищувальний – мій улюблений. Мені не подобається відчуття, коли я п'яна, тому пити міцні напої мені ніколи не було цікаво. Але я можу випити трохи вина за вечерею".

@sharonstone

Спорт-режим і навантаження

"Я постійно танцюю, займаюся йогою, пілатесом, плаванням, граю з дітьми, катаюся на конях, часто буваю на пляжі, – що завгодно, головне завжди бути в русі".

"Пілатесом я займаюся або вдома – на реформері. Або ходжу в тренажерний зал – залежно від настрою. Можу включити музику і потанцювати. Я не та людина, яка встане на бігову доріжку і буде дивитися на стіну".

Зачіски та догляд за волоссям

"Я використовую зволожувальний шампунь і кондиціонер, який надає моєму волоссю здоровий вигляд. Під час подорожі я завжди беру з собою спрей для фіксації, який дає змогу волоссю мати свіжий вигляд, коли немає можливості його помити".

"Думаю, важливо змінювати шампуні і кондиціонери. Я тримаю у ванній засоби принаймні чотирьох різних брендів".

"Я вже багато років стрижуся на коротко".

"Перший раз я сама себе підстригла. Коли я була у одного французького перукаря багато років тому, у мене було довге волосся. Він мені дав відмінну пораду: потягни все волосся доверху, а потім просто відріж кінці, і у тебе будуть всі шари, які потрібно".

Суперсили

"Якщо мені потрібно вийти у світ, я використовую накладні вії. Я тільки недавно навчилася їх приклеювати сама. Це уміння нескладно опанувати, але доведеться присвятити цьому кілька годин. Насправді важливо розслабитися в процесі, а ще – навчитися стригти їх так, щоб вони підходили вашим очам. Перш ніж наклеїти, спочатку я завиваю вії. Наношу трохи туші і злегка проходжу олівцем для очей якомога ближче до краю верхньої повіки, а потім трішки розтушовую його. Тоді накладаю вії, треба дивитися прямо у збільшувальне дзеркало".

Материнство

"Я встаю щодня о 6 ранку – разом з дітьми. Це, безумовно, змінило мій підхід до краси! Чим старшою я стаю, тим комфортніше почуваюся. Молодшою я була менш впевненою в собі".

Таємниця хорошого самопочуття

"Я люблю життя. Це ж найдорожче, що у нас є. Тому я всім раджу: радійте кожному прожитому дню, усміхайтеся, дурійте, кокетуйте, живіть у злагоді з собою і навколишнім світом – і тоді день народження не зіпсує вам настрою і не додасть років!".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.