До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам готує березень 2021

Всі події березня спрямовані на народження нової енергії. Важливо прагнути сяяти, кохати, надихатися й рухатися вперед.

Hermes
ОВЕН — КОЛІСНИЦЯ

Не відкладайте життя на завтра. Не давайте лінощам або миттєвим бажанням узяти верх над собою. Керуйте самі та рухайтеся до намічених цілей.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ — ЗІРКА

Вам варто спробувати проявити себе у творчості. Розкажіть людям про свої таланти. Діліться ідеями. Сама зоря освітлює вам дорогу до Олімпу.

БЛИЗНЮКИ — МІСЯЦЬ

Велика ймовірність: те, що давно зріє у вашій голові, матеріалізується. Очистьте свідомість від негативних думок-образів і більше думайте про хороше.

РАК — ЗАКОХАНІ

Відкрийте серце. Даруйте турботу, увагу, але не чекайте нічого у відповідь. Шукайте любов не в людях, а в усьому, що вас оточує. Ніхто не може дати вам стільки, скільки ви можете взяти самі.

ЛЕВ — СВІТ

Сміливо погоджуйтеся на підвищення, керівні посади й відповідайте на нові виклики. Не бійтеся масштабів. Не втрачайте шансу розширити межі своїх можливостей.

ДІВА — ВЕРХОВНА ЖРИЦЯ

Говоріть спокійно, без тиску й моралей. Прийміть вибір людей, які не поділяють вашої думки. Так набагато легше бути почутим.

ТЕРЕЗИ — ІМПЕРАТОР

Відсидітися осторонь не вийде. Саме життя висуває вас на передову й вручає кермо влади. Продумайте стратегію та збирайте команду соратників.

СКОРПІОН — СПРАВЕДЛИВІСТЬ

Приймайте плоди старань: все заслужено. Не діліть результат на погане або добре. Він абсолютно дорівнює тому, що вам тепер треба.

СТРІЛЕЦЬ — МАГ

Вам пора повірити в те, що дива трапляються. У найпростіший спосіб може з’явитися щось незвичне й стати наступною сходинкою вашого розвитку.

КОЗЕРІГ — СОНЦЕ

Зніміть зайвий контроль. Не зосереджуйтеся довго на чужих проблемах. Моральна підтримка й право самостійно знайти рішення будуть найкращою допомогою.

ВОДОЛІЙ — СМЕРТЬ

Зміни загрожують зруйнувати звичні підвалини. Вам потрібна нова енергія для життя. Відпускайте все, що віджило себе. Старому немає місця в новому.

РИБИ — СИЛА

Ловіть хвилю подій. То спад, то піднесення стрімко змінюватимуться. Але якщо зможете знайти рівновагу, то шкала перепадів вас не лякатиме.

Текст: Анастасія Талько

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.