До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам готує лютий 2021

Спокій дає можливість міркувати про життя, про причини й цілі власних дій. Спостерігайте і дивуйтеся. Світ такий прекрасний своїми таємницями, особливо тими, що будуть розкриті в лютому для всіх знаків зодіаку.

Текст: Анастасія Талько

Реклама
ОВЕН — МАГ

Поділіться своїми ідеями з іншими й вони швидше втіляться. Не бійтеся, що хтось зможе зробити за вас. Станьте центром — і тоді все навколо почне обертатися навколо вашого задуму.

ТЕЛЕЦЬ — ПРАВОСУДДЯ

Вирішили — робіть. Не чекайте підмоги. Не гайте часу. Покладіть всю відповідальність за результат на власні плечі. Зробіть справу якісно й вчасно. Це сприятливо позначиться на вашій репутації.

БЛИЗНЮКИ — ВЕРХОВНА ЖРИЦЯ

Проведіть власне розслідування та докопайтеся до суті того, що так давно мучить у сумнівах. Зберіть досить доказів перед тим, як оголосити рішення. Прийшла пора визначитися: краще ставити крапку чи кому.

РАК — ВЕЖА

Щоб знову не втрачати, не розчиняйтеся ні в кому й ні в чому. Відчуйте волю. Захопіться процесом, новими знайомствами, отриманими знаннями, і тоді будь-який підсумок вас влаштує.

ЛЕВ — ВІДЛЮДНИК

Насолоджуйтеся можливістю побути наодинці із собою. Відновіть сили, поліпште здоров’я. Ніхто не зможе подбати про вас так, як ви. Знайдіть час для себе. Згадайте, що давало вам утіху, і по змозі — повторіть.

ДІВА — МІСЯЦЬ

Все, що ви можете собі уявити, те можете і здійснити. За однієї умови: якщо приберете острахи, що обмежують ваші можливості. Цього місяця думки як ніколи матеріальні, тому стежте за тим, що спадає вам на думку.

ТЕРЕЗИ — ЗАКОХАНІ

Перегляньте свій список контактів. Напишіть, зателефонуйте, зустріньтеся з людьми, які вам цікаві, але раніше бракувало часу для спілкування з ними. Звичайна розмова може перерости в продуктивну співпрацю й дати відповіді на питання, що вас хвилюють.

СКОРПІОН — СИЛА

Зберіть усі свої сили в кулак і сміливо рухайтеся до наміченої мети. Ніщо не має вас зупиняти. Це час перемог, і тільки ви можете пробити стіну, яку самі ж колись звели.

СТРІЛЕЦЬ — СОНЦЕ

Проявіть щедрість стосовно себе. Дозвольте собі те, що по-дитячому вас розважить. Не турбуйтеся про витрати. Все витрачене на щастя — повернеться і дасть ще більше приводів для веселощів.

КОЗЕРІГ — КОЛІСНИЦЯ

Досить усе звалювати на свої плечі. Делегуйте частину справ іншим і спокійно вирушайте відпочивати. Дозвольте людям проявити свої вміння й допомогти вам. Це не тільки відновить ресурс, а й покаже, хто на що здатний.

ВОДОЛІЙ — ДИЯВОЛ

Зверніть увагу на те, що вам здається. Найімовірніше, вам не здається. Не заплющуйте очей, сподіваючись, що все вирішиться саме. Не вирішиться. Настала пора нарешті побачити справжню суть людей і речей, стикнутися з правдою, якої ви тривалий час не хотіли визнавати.

РИБИ — ПОМІРКОВАНІСТЬ

Шукайте компроміс у всьому, особливо в спілкуванні з людьми. Не марнуйте часу на докази та з’ясування. Не народитися правді в суперечці. Постарайтеся з розумінням поставитися до різниці в поглядах і знайти щось об’єднувальне.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.