До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємниці краси Даші Астаф'євої

Promotion

Модель, співачка і телеведуча, посланниця вітамінів Orthomol Beauty, Даша Астаф'єва, відкриває таємниці своєї краси.

Реклама
Фото: Соня ПлакидюкOrthomol
Про зовнішність

Я звикла до компліментів щодо зовнішності. Але впевнена, що будь-яка краса не має значення, якщо за нею – нічого. Мене захоплюють легкість і безпосередність Мерилін Монро, епатаж Діти фон Тіз, голос Ніни Сімон. Черпаю в них натхнення. І багато працюю над собою: досконалість не має меж.

@da_astafieva
Про фігуру

Я часто страждала від зайвої ваги. У жінок є кілька періодів, критичних щодо ваги і зовнішнього вигляду. Перший – підлітковий, коли гормональний фон змінюється (у мене він трапився між 19 і 20 роками). І другий – зрілість, коли молода жінка дозріває, щоб стати матір'ю. Я зараз якраз проходжу через другий, і спорт допомагає – і фізично, і емоційно. Пізнавати себе – корисно і цікаво.

@da_astafieva
Про фізнавантаження

Cпорт під наглядом тренера набагато ефективніший будь-яких експериментів. Мені важливо, коли є людина, здатна побачити мене збоку і направити зусилля в потрібне русло. Зараз я чергую кардіонавантаження з силовими. Також я вірю, що важливо відпочивати. Активний відпочинок заряджає і наповнює енергією.

@da_astafieva
Про догляд за тілом

Салонний догляд я відкрила для себе зовсім недавно. Завжди побоювалася сумнівів і невпевненості, боялася стати залежною від "фахівців" і "знавців краси". На жаль, я спостерігала досвід своїх колег – і бачила, до чого призводять експерименти.

З усього, що я змогла вивчити, з упевненістю рекомендую гідромасажні ванни з мінералами і ефірними маслами, а також лімфодренажний масаж. Сьогодні мені цього достатньо, щоб почуватись комфортно і впевнено на знімальному майданчику і в житті.

@da_astafieva

З засобів я давно люблю органічні масла – ши і арганове. А також засоби для догляду відомих французьких марок Eisenberg і Embrolysse. Чергую їх, отримую задоволення і чудовий результат.

Про харчування

Вже давно я вивела для себе ідеальну формулу: поради дієтолога + раціон, прописаний тренером. Улюблений сервіс з доставки здорової їжі – @well_done_fit, він дуже полегшує мою особисте і професійне життя, віртуозно поєднує побажання мого тренера з харчування – і мої власні.

Обожнюю домашню їжу (особливо коли готує чоловік) – для мене це особливий вид задоволення. Сама теж люблю готувати. Найкращий ресторан – дім. Так як сімейні узи зв'язали мене з Кореєю, мені часто доводиться вчитися новому, пов'язаному з азіатським колоритом.

Про волосся

В силу професії я вибираю щадні методи укладки, щоб не шкодити волоссю. Доглядаю за ним вдома щодня, а раз на тиждень – в салоні "Оксамит". Зараз використовую засоби для шкіри голови і зміцнення цибулин марки ORising. Стиліст, якому я довіряю вже багато років, – мій рідний брат, Євгеній Астаф'єв. Він досконало знає особливості мого черепа і структури волосся.

Про шкіру

У мене є веснянки, але вони мене абсолютно не бентежать. Багато візажистів роблять макіяж так, щоб не приховувати їх. У мене немає панічного страху сонця, але я впевнена: шкіра у людини одна, і берегти її потрібно змолоду. Тому до сонцезахисних засобів ставлюся з повагою.

@da_astafieva

У мене суха, чутлива шкіра, яка схильна до випробувань: щоденний макіяж, зйомки, концерти і перельоти. Станом шкіри поза роботою я, зазвичай, задоволена і часто чую, що натуральна краса мені більше до лиця, ніж "бойовий макіяж". Тому завжди рекомендую правильний домашній догляд і здорове ставлення до своєї шкіри. Головний мій авторитет – не блоги і Youtubе-канали, а мій косметолог Анна Губарєва. Завжди дотримуюся її порад. Вона та людина, яка шукає і знаходить мільйон шляхів в пошуках природної краси.

Про улюблені б'юті-бренди

Я у вічному пошуку ідеальних засобів. Одній марці віддати перевагу неможливо. Три моїх фаворити: Jouvence Éternelle, Perricone MD та Eisenberg. Їх засоби – мої захисники і рятувальники. У списку моїх улюблених – помада-блиск No Lipstick Lipstick, Perricone MD, крем для рук Alpine Cellular, Jouvence Eternelle і освіжаюча вода для обличчя.

Крем для рук Alpine Cellular, Jouvence Eternelle
Помада-бальзам No Lipstick Lipstick, Perricone MD
Про манікюр

В манікюрі я прихильник тренда "коротко і ясно" – короткий квадрат з червоним, темна вишня або натуральний беж. Раз в тиждень в простірі MVK – там завжди якісно і швидко. Для мене це важливо. І там можна поєднати манікюр і педикюр.

@mvk.ua
Про здоров'я

Я не вірю в життя без вітамінів і препаратів, що підтримують здоров'я. Німецькі вітаміни Оrthomol – моя знахідка і любов. Відкрила їх для себе років п'ять тому, з тих пір їм не зраджую. Завжди збивалася з ніг у пошуках своєї секретної зброї за кордоном, а зараз вони є в Україні. Досить зробити один дзвінок – і все у тебе вдома. Мабуть, спрацювала якась магія, коли мене запросили стати посланницею Orthomol Beauty в Україні.

@da_astafieva

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.