До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пріянка Чопра — про свої б'юті-секрети

Пріянка Чопра стала обличчям бренду Max Factor. В інтерв'ю британському Vogue вона розповіла про вчинки заради краси, про які потім шкодувала, про густі брови і про парфум, який надягає в ліжко.

Актриса, активістка, продюсерка, рестораторка і засновниця власного б'юті-бренду, Пріянка Чопра не потребує представлення. У новій ролі глобальної амбасадорки і творчої співавторки Max Factor вона розповідає про щоденні процедури для краси і здоров'я.

Реклама
Про ранкові ритуали

Я не хотіла б, щоб відповіддю на це запитання було "пити каву", як ніби це щось новеньке. Що я зараз роблю (і цього я навчилася в Індії), так це ставити поруч з ліжком мідну склянку з водою і залишати на ніч. Мікрочастинки міді насичують воду вона корисна для імунної системи, кісток і нервів. П'ю цю воду насамперед з ранку, потім включаю еспресо-машину і починаю свій день.

Пріянка Чопра
Про вечірній догляд за шкірою

Я за те, щоб добре піклуватися про шкіру. Якщо у вас гарна шкіра, то це чудове полотно для макіяжу, і ви можете фарбуватися скільки захочете. Дуже важливо знімати макіяж увечері, щоб не залишилося ані найменших залишків косметики і минулого дня. Для мене це терапевтичний процес. Якщо мені потрібно зняти макіяж (до прикладу, туш), який складно видалити простим умиванням, я використовую засіб для демакіяжу Shiseido, який дуже ніжно і ефективно розчиняє його.

Зараз я використовую засіб для вмивання Augustinus Bader, який мені дуже подобається суперніжний. Потім наношу сироватку. Я намагаюся змішувати свої продукти, але зараз використовую сироватку 111Skin і крем під очі, а також крем Augustinus Bader Rich Cream. Опісля трохи парфуму, і я готова до сну.

Про процедури для обличчя

Люблю маски для обличчя. Намагаюся робити їх принаймні двічі на місяць, якщо можу. Найголовніше, щоб шкіра залишалася здоровою; я п'ю тонни води. Завжди ношу з собою в сумці пляшку з водою. Це дійсно важливо, поряд з достатнім відпочинком і 7-8 годинами сну на добу. Просто почніть практикувати ці дві речі і побачите, як зміниться шкіра.

Про тональну основу

Тональна основа особлива річ, дуже індивідуальна. Мені подобається, коли шкіра має чистий вигляд, тому використовую тон тільки для того, щоб приховати деякі зони або проблеми, які я не хочу бачити. У мене не так багато часу, і коли я роблю макіяж, я завжди в дорозі, тому мені подобається тональна основа Facefinity All Day Flawless від Max Factor. Це праймер, консилер і рідка основа 3 в 1. Упродовж дня не так багато часу, щоб поправити макіяж, і з цим продуктом цього робити не доведеться. До того ж, він легкий.

Про уявний вечірній образ

Якби мені потрібно було приміряти образ на ніч, я б хотіла бути тим, чия ніч обіцяє бути насиченою і цікавою, а не просто влягтися спати. Тому, думаю, мені треба бути кимось на кшталт Бейонсе, коли вона виступає на сцені. Або Серени Вільямс, коли вона виграє турнір "Великого шолома". Тому що це те, чого я ніколи не зможу зробити.

Про справжній вечірній образ

Перехід з денного образу у вечірній не має бути якимось випробуванням. У макіяжі я люблю підкреслювати губи або вії. Для вечірніх виходів я зазвичай вибираю акцент на вії, використовую туш Max Factor's Divine Lashes. Пензлик дозволяє нашаровувати засіб, і текстура дозволяє. Мені дуже подобається.

Про найкращу б'юті-пораду

Найкраща порада була від мами. Вона сказала: "Впевненість це вища форма краси. У тебе може бути найгламурніший одяг, зачіска або макіяж, але якщо ти не впевнена, то не випромінюєш цю енергію". Це найкраща б'юті-порада, яку я коли-небудь отримувала. Впевненість дається мені найкраще я над цим багато працювала. І почуваюся найкрасивішою, коли впевнена в собі.

Про медитацію

Медитація буває різною. Моя починається, коли я включаюся в роботу на знімальному майданчику і працюю над характером персонажа. Займаючись творчістю, я теж впадаю в медитативний настрій.

Щоб почуватися краще, мені важливо правильно харчуватися, споживати здорові продукти. Намагаюся піклуватися про своє тіло і ставитися до нього як до найкращого друга.

Про улюблені тренування

Я не дуже-то сильна в тренуваннях, зате я плаваю. Роблю від 15 до 20 доріжок у басейні. Це піднімає настрій, і я почуваюся суперенергійною і готовою до роботи.

Про б'юті-помилки

Що ж, був час у моєму житті, коли я думала, що більше значить більше і я дуже шкодую! Губи, тіні, туш, рум'яна, ось це все. Пишні укладання, пишне вбрання. Але все тече, все змінюється.

Про секрет чудових брів

Брови моє все! Боже, я так рада, що вони відросли після моди на "ниточки" на початку нульових, адже було в моєму житті і таке. Тепер я відростила широкі густі брови і мені подобається надавати їм форму. Вони дійсно обрамляють обличчя.

Про догляд за волоссям

Мої стосунки з моїм волоссям дуже особисті, тому я запустила Anomaly, лінію для догляду за волоссям. Їх я і використовую в якості шампуню і кондиціонера. Для мене важливо відчувати, що про моє волосся піклуються, і що все, що я на нього наношу, для нього корисне. Лінія Anomaly повністю чиста, веганська, без SLES і мінеральних олій, її не тестують на тваринах. У шампуні міститься олія авокадо і жожоба два інгредієнта, корисні для волосся. Я також роблю масаж шкіри голови не рідше одного разу на тиждень. Використовуйте олію для волосся і дайте шкірі голови трохи любові, волосся стане здоровішим від самих коренів.

За матеріалами vogue.co.uk

Текст: HANNAH COATES

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.