До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як травнева троянда: нові засоби Chanel №5 L'Eau

Будинок Chanel представив два нових способи застосування №5 L'Eau, свіжої інтерпретації знакового аромату, переосмисленого Олів'є Польжем у співпраці з власною лабораторією. №5 L'Eau отримав два нових втілення у формі елегантного спрею для тіла і крему для рук.

№5 L'Eau спрей для тіла

Це приємний спосіб прокинутися зранку або освіжатися протягом дня. Упаковка мінімалістична: чистий білий матовий флакон, який зручно брати з собою в дорогу. У верхніх нотах лимон, мандарин і апельсин, в "серці" розкриваються троянда, повітряний жасмин і іланг-іланг. У базі ветивер і кедр в мускусному обрамленні.

Реклама
№5 L'Eau крем для рук

Крем для рук в упаковці-еліпсоїді, яка вперше була використана восени 2017, пахне №5 L'Eau і володіє живильною текстурою, яка миттєво пом'якшує шкіру. Над дизайном упаковки думали п'ять років хотіли, щоб крем відновлював первісну форму, не припиняючи радувати свою володарку. Цілі досягли завдяки алюмінієвому резервуару всередині.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.