До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Життя триває: нова роль Селін Діон

Селін Діон, про новий стиль якої не перестають писати глянцеві видання і модні блоги, приміряла ще одну роль – вона стала представницею L'Oreal Paris.

@celinedion

51-річна канадська співачка, мати трьох дітей, приєдналася до числа посланців L'Oréal Paris, в числі яких вже числяться Джейн Фонда, Джуліанна Мур і Сьюзан Сарандон. Її талант, любов до справи свого життя і стійкість, яку вона демонструє перед обличчям життєвих негараздів (вона втратила свого чоловіка і наставника Рене Ангеліля три роки тому) надихають тисячі жінок по всьому світу.

Реклама

"У дитинстві у мене були проблеми з зубами, і я була дуже, дуже худою, – розповідає вона в інтерв'ю. – У школі мене ображали, і я ніколи не думала, що одного разу мене попросять стати представником L'Oréal Paris, найбільшого бренду з історією, що нараховує більше ста років. Та ще й в 51". Діон каже, що дух часу змінився з тих пір, як вона вперше вийшла на сцену, жінки всіх поколінь борються за рівні права. "Світ змінюється, і L'Oréal підтримує зміни, – каже співачка. – 20 і 30 – прекрасний вік і все таке, але я б не хотіла повернути той вік. Як співачка, донька, сестра, друг і партнер, я ніколи не почувалася ще такою гарною і сильною. Я дійсно думаю, що найкраще ще попереду".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.