До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які татуювання вибирають знаменитості

Татуювання маленькі (або великі) твори мистецтва на тілі. Надихаємося малюнками на тілах знаменитостей.

@evantattoo
Кая Гербер
Лілі Коллінз

У турі в Південну Корею 2016 року акторка з'явилася з татуюванням між лопатками. Воно зображує витончену дівчину, що сидить на листку латаття. Дуже схоже на Дюймовочку. Над малюнком красується напис Love Always And Forever.

Реклама
Лілі Коллінз
Селена Гомес

Мала літера g прикрашає ділянку за вухом Селени Гомес – на честь її молодшої сестри Грейс.

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі – та знаменитість, яка обожнює татуювання. Спина Анджеліни покрита написами, кожен з яких має прихований сенс. Відкрито демонструє свої натільні малюнки зірка в промо аромату Mon Guerlain.

Анджеліна Джолі в промо Mon Guerlain
Скарлетт Йоганссон

На спині Йоганссон зображене ягня, навколо якого в'ється троянда в шипах і листі. Можливо, це посвята доньці акторки Роуз. Своє татуювання Йоганссон продемонструвала на церемонії вручення премії Гільдії кіноакторів США.

Скарлетт Йоганссон
Зої Дойч

Зірка "Академії вампірів", Зої Дойч носить на нозі зображення своєї улюбленої собаки.

Зої Дойч
Ріанна

Ріанна постійно прикрашає тіло новими татуюваннями. На пальцях рук у неї вибиті слова Love і Shhh ("Тссс"); кисть розписана візерунками народу маорі, які вона зробила в Новій Зеландії; на грудях красується дзеркальний напис "Never a failure, always a lesson", а під грудьми у неї – богиня Ісіда з розпростертими крилами. Це татуювання зірка присвятила бабусі, яка кілька років тому померла від раку.

@badgalriri


Кара Делевінь

Британська модель Кара Делевінь – джерело натхнення і для майстрів, і для їхніх клієнтів. На її тілі є безліч малюнків; на цій світлині помітно кілька: лев (перше татуювання моделі, зроблене в відомому нью-йоркському салоні Bang Bang; Кара – Лев за гороскопом), діамант і зірки.

Кара Делевінь
Гейлі Бібер

Напередодні весілля з Джастіном Бібером Гейлі Бібер (у дівоцтві – Болдвін) прикрасила пальці витонченими тату. Тепер ними можна милуватися на Instagram-сторінці моделі. На тлі малюнків діамантові персні мають ще ефектніший вигляд.

@haileybieber

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.