До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еротичні подарунки до Дня Святого Валентина

"Цього року ми оголошуємо 14 лютого Днем сексуального розвитку, – каже Наталя Ваховська, засновниця сервісу подарунків для дорослих Love Box. – Це чудовий привід отримати новий сексуальний досвід, більше дізнатися про природу кохання і зустрітися зі своєю сексуальністю". Спеціально для vogue.ua Наталя зробила підбірку концептуальних подарунків до Дня Святого Валентина.

Інтерактивні вібратор і мастурбатор Kiіroo

Ці дизайнерські секс-іграшки синхронізуються одна з одною і дають змогу кожному в парі управляти двома секс-іграшками водночас на будь-якій відстані. Такий подарунок вчить партнерів прислухатися до вподобань у сексі – коли варто сповільнитися, а коли влаштувати вихор фрікцій. Крім того, це незабутній новий досвід одночасної мастурбації.

Реклама

Крім інтерактивності, жіночий вібратор Kiiroo Pearl 2 оснащений функцією touch-sensitive: вібратор починає діяти від дотику. Інтенсивність вібрації змінюється від рухів – чим глибше, тим сильніше.

Еротичний набір 365 DAYS OF SEX

У лімітованих святкових лавбоксах 365 DAYS OF SEX – новинки еротичних товарів, які вже стали хітами. Такий лавбокс можна дарувати партнерові, щоб разом пробувати нові сексуальні практики. Добре потім обговорити свої відчуття. Розмови на інтимні теми – безумовно, вихід із зони комфорту, який обов'язково супроводиться особистісним розвитком. Знайти набори можна в київській мережі б'юті-студій 365 STUDIO.

Вібромасажер We-Vibe Wand

"Чарівна паличка" для пари з насадками для нього і для неї. Цій моделі вже більше 50 років. Wand-масажер прославила в 70-х секс-позитивна феміністка Бетті Додсон, яка вчила жінок (і вчить по сей день) правильно стимулювати клітор за допомогою цього вібратора. Вона навіть написала брошуру з мастурбації на 60 сторінок Liberating Masturbation. Навряд чи вона знайдеться в домашній бібліотеці, але можна застосувати вібромасажер так, щоб набралося вражень на власний нарис.

We-Vibe Wand

Бренд We-Vibe зробили його гендерно-нейтральним, додавши дві насадки: для пеніса і клітора. Потужний бездротовий "мікрофон" оснащений фірмовою технологією всіх We-Vibe і Womanizer – smart silence: секс-іграшка починає працювати тільки при зіткненні з тілом. Це, мабуть, перший wand-масажер, яким можна керувати на відстані через мобільний додаток.

Книжка "Чому ми любимо. Природа і хімія романтичного кохання" Гелен Фішер

Благодатний привід розібратися, що відбувається в мозку в період закоханості, і чи можна управляти поведінкою в цей період. Професор антропології Гелен Фішер у книжці "Чому ми любимо" ділиться результатами свого багаторічного дослідження. З колегами-вченими вони провели МРТ головного мозку людей в період нестримної закоханості. Авторка детально розповідає всі деталі біології кохання. У книжці багато нових цікавих фактів про функціонування мозку закоханої людини. А так як вона про любов, то не позбавлена лірики: авторка наповнила книжку уривками творів різних епох про це творче почуття. Книжку можна читати удвох у ліжку, а потім ділитися одне з одним спогадами про свої почуття під час першої зустрічі.

"Чому ми любимо. Природа і хімія романтичного кохання" Гелен Фішер
Парна фотосесія в стилі "ню"

Чуттєва фотосесія дозволить, можливо, вперше побачити всю красу свого тіла і зустрітися зі своєю сексуальністю. Ніякої напруженості, фальші або сценарію – тільки природна краса і любов до себе. Саме час навчитися любити кожну ділянку свого тіла. Це і є зріла любов. Оголившись у незнайомій атмосфері, партнери неминуче стають ближчими до себе і одне до одного.

З таким списком 14 лютого стане по-справжньому дорослою подією. Нехай кожен секс наповнює відчуттями і емоціями, кожен новий досвід розвиває і збагачує нас.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.