До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що стоїть за найзухвалішими образами Met Gala 2021

Знаменитості використовували червону доріжку не просто як тло для фото, а ще і як привід для висловлювань — або для епатажу.

Кім Кардаш’ян знову затьмарила всіх, з’явившись у чорному вбранні Balenciaga Couture зі шлейфом і з повністю закритим маскою обличчям. Якийсь час публіка гадала, хто ховається за цим костюмом, але статура Кім (і сестра поруч) були гарним ключем до відгадки. Нагадаємо, у 2019 Кім вибрала для появи на Met Gala сукню Mugler з мокрим ефектом і стилізованими краплями води.

Реклама
Кім Кардаш’ян

Політикиня, конгрес-леді Александрія Окасіо-Кортез фотографувалася переважно зі спини, але не через зачіску, а через гасло "Tax the Rich" ("Оподаткуємо багатіїв") на сукні Brother Vellies.

Александрія Окасіо-Кортез

Модель і активістка Куан Чейсінгорс, батьки якої — представники корінних народів Аляски та прерій Південної Дакоти, з’явилася з модними сталевими тінями, які увиразнили красу її тату на обличчі, підборідді та в куточках очей. Вони називаються Yidłtoo і за традицією, наносяться жіночою рукою. Тату Куан робила їй мати, щоб ознаменувати важливі події в житті. Традиції понад 10 000 років — і вона майже зникла.

Модель і активістка Куанна Чейсінгорс

19-річна Чейсінгорс, яка живе й працює на Алясці, стала одним з найсвіжіших нових облич модельного бізнесу після дебюту в кампанії Calvin Klein у 2020. Незабаром вона підписала контракт з IMG Models, а тепер успішно засвідчує на власному прикладі, що долати бар’єри в галузі, яка тривалий час ігнорувала таланти корінних народів, — цілком реальний план.

Модель і активістка Куанна Чейсінгорс

Образ Кари Делевінь запам’ятається нам не тільки макіяжем у пурпурово-багряних тонах, а й меседжем, який Марія Грація К’юрі (Dior) помістила на її топі у фехтувальному стилі.

Кара Делевінь

"Peg the Patriarchy" — свідчив напис, що його, як і сам топ, розробила Марія Грація К’юрі. Його можна перекласти як "До дідька патріархат". Але сенс гасла — заклик до розширення прав і можливостей жінок, гендерної рівності.

Кара Делевінь

Ірина Шейк за наполяганням Джеремі Скотта, дизайнера, креативного директора Moschino, обстригла волосся і з’явилася на доріжці з новою зачіскою.

Ірина Шейк і Джеремі Скотт

Синтія Еріво демонструвала екстрадовгий, декорований стразами манікюр; Люпіта Ніонго постала на червоній килимовій доріжці з невагомою скульптурою-хмарою з власного волосся. Ріанна, що тріумфально з’явилася останньою з гостей у супроводі бойфренда ASAP Rocky, демонструвала темну, майже чорну помаду в поєднанні з пальтом Balenciaga і капелюхом-біні. Закрите обличчя (і меч у руці) вибрала для появи на доріжці Граймс, виконавиця, продюсерка, подруга Ілона Маска.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.