До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гороскоп на лютий

Манікюр, відбілювання зубів, суперфуди і пластика – що зірки радять у січні? Детальний гід на Vogue.ua.

Фото: Christine Kreiselmaier. Модель: Rozanne Verduin
Обличчя

У виборі сприятливих дат для косметологічних процедур можна опиратися на Місячний календар. Процедури активного зволоження і живлення краще робити під час Місяця, що зростає: з 5 до 19 лютого. У ці ж дати варто почати використання засобів з вітаміном С. В інші дні Місяць зменшується; варто запланувати такі процедури: серію легких фруктових пілінгів, біоревіталізацію, освітлення пігментації, дренажний масаж від набряклості, глибоке очищення.

Реклама

Ставити філери і вводити ботокс найкраще під час Місяця, що зростає, Рибам, Тельцям і ​​Левам: 7-8, 12-13, 18 лютого.

Вдалі дати, щоб видаляти родимки і судинні сіточки – 20-21 лютого. З радіохвильовим ліфтингом (Ulthera, Ultraformer) краще почекати до березня і листопада, коли вплив Урана на Венеру буде гармонійним.

Тіло

Процедури для моделювання тіла (LPG, ендосфера, iLipo) варто починати під час положення Марса в Тельці, з 14.02 до 31.03 – результат настане швидше. Апаратний масаж варто обрати Овнам, Левам, Козерогам і Скорпіонам; процедура стане результативнішою, якщо встигнути її почати, поки Венера в Стрільці, до 04.02.

Почати боротьбу з розтяжками варто під час сприятливого впливу Сатурна на Венеру в Козерозі, з 5 лютого.

Результат від епіляції воском і шугарингу триватиме довше, якщо робити процедури в третю і четверту фази місячного циклу. Відповідні дати: 1, 2 і 28 лютого.

Козерогам і Водоліям зірки радять періодичні холодні обгортання, крижаний бар і регулярний контрастний душ вранці.

Волосся

Тим, хто хоче спробувати новий колір волосся, зірки рекомендують дочекатися, коли Меркурій буде в Тельці або в Терезах. Найвдаліші дати для фарбування – коли Місяць буде у знаках Тельця, Діви і Козерога: 11-12, 14, 18 лютого.

Починати курси добавок і вітамінів від випадіння волосся і записуватися на догляд за шкірою голови варто під час Місяця, що зростає: його фази безпосередньо впливають на стан і швидкість росту волосся. У лютому це період з 5 до 19 лютого.

Щоб зачіска зберігала форму довше, варто стригтися під час Місяця, що спадає: 21 лютого. Щоб прискорити зростання і додати волоссю об'єму – 11, 14 і 18 лютого.

Нігті

Манікюр – буденна і регулярна маніпуляція, але і на неї впливають зірки. З погляду астрології процедури для догляду за руками краще робити під час Місяця, що спадає. Овнам, Левам і Стрільцям апаратний манікюр рекомендований у період до 7 лютого, поки Уран в сприятливому аспекті з Венерою. А Водоліям, Козерогам і Тельцям варто уникати такого в період з 25 лютого до 5 березня: можна пошкодити нігтьову пластину.

Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків в лютому: 1-2, 8, 11, 14, 16-17, 22 і 25.

Харчування і спорт

Сокові дієти підуть на користь, якщо починати їх під час Місяця, що спадає, при Венері в Козерозі. Відповідні дати – з 22 до 25 лютого.

Представникам вогненної стихії (Овнам, Левам і Стрільцям) зірки рекомендують екзотичні добавки: ягоди годжі, асаї, а також здорові десерти з насінням чіа. Все це варто встигнути плавно ввести в щоденний раціон в період з 7 січня до 6 березня, поки Уран перебуватиме в знаку Овна. Тоді корисне харчування увійде в звичку на тривалий час.

Щоб підібрати найбільш ефективний вид фізичного навантаження, варто орієнтуватися на положення Марса у знаках зодіаку. До 14 лютого сприятливі заняття йогою і пілатесом, поки Марс в Овні і в Скорпіоні.

Зуби

Вибілювати зуби смужками найкраще під час Місяця, що зростає, Рибам з 6 до 8 лютого. Видаляти зуби і робити операції на яснах краще під час Місяця, що зменшується, і вибирати дні, коли Місяць перебуває у знаках Терезів і Скорпіона: з 22 до 25 лютого.

Сприятливі дні для відвідування стоматолога (пломби, чищення, ортодонтичні процедури): 21 – 27 лютого.

Пластика

2019 року не буде періодів ретроградного Марса і Венери, тому під час планування операцій можна орієнтуватися тільки на Місяць, що зменшується. Слід уникати днів сонячних і місячних затемнень, а також повного місяця і молодого. Мамопластика, ринопластика рекомендовані 22, 23 лютого. А підтяжки і ліпосакцію краще призначити на 5 березня. Для підтяжки обличчя і підборіддя можна запланувати 20 і 21 лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.