До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гороскоп: червень 2019

Уколи краси, басейн, стрижки – що зірки радять у червні. Детальний гід vogue.ua.

Обличчя

У виборі сприятливих дат для косметологічних процедур можна опиратися на Місячний календар. Процедури активного зволоження і живлення краще робити у час Місяця, що зростає, з 14 до 17 червня. У ці ж дати варто починати використання засобів з вітаміном С. В інші дні Місяць убуває; варто запланувати такі процедури: серію легких фруктових пілінгів, біоревіталізацію, освітлення пігментації, дренажний масаж від набряків, глибоке очищення. Нагадаємо, в сонячну пору року всі активні процедури треба поєднувати з посиленим захистом від сонця.

Реклама

Ставити філери і вводити ботокс найкраще у час Місяця, що зростає, знакам Риб, Тельця і ​​Лева: 7,8,9 червня.

Тіло

Результат від епіляції воском і шугарингу триватиме довше, якщо робити процедури в третю і четверту фази місячного циклу. Відповідні дати: 18, 19, 25 і 26 червня. Лазерну епіляцію (вона особливо рекомендована Левові, Діві, Козерогу і Водолієві) краще робити, коли директно Уран у Тельці: з 6 березня до 12 серпня.

Козерогам і Водоліям зірки радять періодичні холодні обгортання, крижаний бар і регулярний контрастний душ вранці.

Волосся

Тим, хто хоче спробувати новий колір волосся, зірки рекомендують дочекатися, коли Меркурій буде в Тельці або в Терезах. Найвдаліші дати для фарбування коли Місяць перебуває у знаках Тельця, Діви і Козерога: 4, 7, 8, 9, 10 червня.

Починати курси добавок і вітамінів від випадіння волосся і записуватися на догляд за шкірою голови варто у час Місяця, що зростає: його фази безпосередньо впливають на стан і швидкість росту волосся. У червні це період з 14 до 17.

Щоб зачіска зберігала форму довше, варто стригтися у час Місяця, що убуває, 20 червня. Щоб прискорити ріст і додати волоссю об'єму, слід вибирати для стрижки такі дати: 4 і 7 червня.

Нігті

Манікюр – найбільш буденна і регулярна маніпуляція, але і на неї впливають зірки. З погляду астрології процедури догляду за руками краще робити у час Місяця, що убуває.

Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків у червні: 1, 7, 10, 13, 15, 16, 19, 22, 24, 29 і 30.

Харчування і спорт

Земним знакам зодіаку Тельцям, Дівам і Козерогам рекомендовано ввести в раціон більше зелених овочів і фруктів. Шпинат, броколі, авокадо і зелений перець наситять вітамінами, необхідними для підтримки природної краси.

Щоб підібрати найбільш ефективний вид спорту, варто орієнтуватися на положення Марса у знаках зодіаку. Поки Марс у Раку (весь червень), хороший басейн: 16.05 – 02.07.

Зуби

При установці вінірів зіграє на руку гармонійне положення Венери в Тельці. Воно припаде на період до 9 червня.

Вибілювати зуби капами добре у час Місяця, що зростає у Стрільці, 16 червня.

Сприятливі дні для відвідування стоматолога (пломби, чищення, ортодонтичні процедури): 20, 24, 30 червня.

Пластика

2019 року не буде періодів ретроградного Марса і Венери, тому при плануванні операцій можна орієнтуватися тільки на Місяць, що убуває. Слід уникати днів сонячних і місячних затемнень, а також повного місяця і молодика. Підтягувати груди, живіт, робити ліпосакцію краще 23-24 червня.

Текст: Міла Шакун

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.