До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гороскоп краси: серпень 2019

Лімфодренажний масаж, лазерна коагуляція вен, розвантажувальні дні і лазерна епіляція – що зірки радять у серпні. Детальний гід vogue.ua.

Обличчя

Під час вибору сприятливих дат для косметологічних процедур можна орієнтуватися на Місячний календар. Процедури активного зволоження і живлення краще робити у час Місяця, що зростає: з 1 до 15 серпня. У ці ж дати варто починати використання засобів з вітаміном С.

Реклама
Очищувальна емульсія з вітаміном C Pure White, Eisenberg

В інші дні Місяць убуває; слід запланувати біоревіталізацію, дренажний масаж від набряклості, глибоке очищення.

Очищувальний флюїд Trio-Zinc з бакучіолом і цинком, Novexpert

Ставити філери і вводити ботокс найкраще у час Місяця, що зростає, знакам Риб, Тельця і Лева: 2 серпня.

Тіло

Записуватися на ручний масаж краще з 18.08: в цей час Марс проходитиме по сузір'ю Діви і ефект буде чудовим.

Двофазний скульптурувальний концентрат для тіла з водоростями і пептидами Pure Actives, Collistar

Результат від епіляції воском і шугаринга триватиме довше, якщо робити процедури в третю і четверту фази місячного циклу. Відповідні дати: 18, 19 і 20 серпня. Лазерну епіляцію краще зробити, поки директно Уран у Тельці, тобто до 12 серпня.

Козерогам і Водоліям зірки рекомендують періодичні холодні обгортання, крижаний бар і регулярний контрастний душ вранці. Японські лазні офуро, сента і фурако ідеальні для Стрільців і Близнюків практично весь місяць, аж до 21 серпня.

Крем для тіла з охолоджувальним ефектом Aqua-Gelee, Biotherm
Волосся

Тим, хто хоче спробувати новий колір волосся, зірки рекомендують дочекатися, коли Меркурій буде в Тельці або в Терезах. Найвдаліші дати для фарбування – коли Місяць перебуває у знаках Тельця, Діви і Козерога: 2-3, 12-14, 31 серпня.

Маска для фарбованого волосся Vitamino Color Mask, L'Oreal Professionnel

Починати курси добавок і вітамінів від випадіння волосся і записуватися на догляд за шкірою голови варто у час Місяця, що зростає: його фази безпосередньо впливають на стан і швидкість росту волосся. У серпні це період з 1 до 15.

Вітаміни для краси шкіри, волосся і нігтів Orthomol Beauty

Щоб зачіска зберігала форму довше, варто стригтися, коли Місяць убуває: 21 або 29 серпня. Щоб прискорити ріст і додати волоссю об'єму, слід вибрати для стрижки або 13, або 31 серпня.

Стрижка сезону осінь-зима 2019/20, шоу Ashley Williams
Нігті

Манікюр – найбільш буденна і регулярна маніпуляція, але і на неї впливають зірки. З погляду астрології процедури догляду за руками краще робити, коли Місяць убуває. Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків: 5, 8, 11, 13-14, 19, 21, 27-29 серпня.

Лак для нігтів з круїзної колекції макіяжу Chanel

Харчування

Близнюкам, Терезам і Водоліям замість БАДів варто спробувати розвантажувальні дні в періоди, коли покровитель повітряної стихії Меркурій перебуватиме в Тельці і в Діві – з 29 серпня.

Зуби

Планувати стоматологічні процедури можна з 2 серпня, коли закінчиться період ретроградного Меркурія. Вибілювати зуби найкраще у час Місяця, що зростає в Рибах: 9 і 10 серпня. Видаляти зуби і робити операції на яснах краще, коли Місяць убуває, і вибирати дні, коли Місяць перебуває у знаках Терезів і Скорпіона: 26, 27 серпня. Сприятливі дні для відвідування стоматолога (пломби, чищення, ортодонтичні процедури): 17, 18, 24-28 серпня.

Фото: архів Vogue
Пластика

2019 року не буде періодів ретроградного Марса і Венери, тому при плануванні операцій можна орієнтуватися тільки на Місяць, що убуває. Слід уникати днів сонячних і місячних затемнень, а також Повного Місяця і Молодика. Підтягувати груди, живіт, робити ліпосакцію краще 16, 17, 18 серпня. Ідеальні дні для лазерної коагуляції вен і реконструкції стоп: 28, 29 серпня.

Gareth Pugh

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.