До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 б'юті-засобів у "балетній" гамі

У Pantone назвали головні кольори осені 2017. Одним з них будет ballet slipper, "балетний рожевий" – пудровий відтінок атласних пуантів. Vogue.ua обрав найбільш вражаючі б'юті -засоби у заданій гамі

База під туш Base Mascara Perfecto, Givenchy

Що: База під туш Base Mascara Perfecto, Givenchy

Реклама

У чому сила: Новий засіб – майже сенсація: його можна використовувати не тільки як базу під туш (завдяки натуральному воску у складі він розділяє вії та оно разделяет ресницы і огортає кожну, збільшуючи об'єм). Base Mascara Perfecto – це ще й нічна маска для вій: бавовняний нектар, полімери і протеїни сої у складі зміцнюються вії й допомагають їм рости.

Цікаво: база продовжила "рожеву" лінійку багатофункціональних засобів Givenchy, відкриту бальзамом для губRouge Perfecto. У неї рожевий футляр і текстура рожевого кольору, а білі щетинки кисті зроблені з натуральної бавовни.

Пудра в кульках Météorites Pearles Birthday Candle, Guerlain

Що: Пудра в кульках Météorites Pearles Birthday Candle, Guerlain

У чому сила: "Метеорити" – продукт-легенда: його випустили рівно 30 років тому, коли слова "стробінг" ще не знали. Кульки рожевого відтінку маскують сліди втоми і роблять колір обличчя здоровим та свіжим, ніжно зелений приховує почервоніння, бузковий бореться з жовтизною, білий надає перлинного сяйва.

Цікаво: Щороку неодмінно виходить мінімум дві нові версії знаменитої пудри – в обмеженій кількості екземплярів. Нові, літні "метеорити" натхненні першою пудрою, що вийшла в 1987.

Парфуми для волоссяSi Parfum Cheveux, Giorgio Armani

Що: Парфуми для волосся Si Parfum Cheveux, Giorgio Armani

У чому сила: В спеку ароматами треба користуватися обережно: вони можуть лишити пігментацію на шкірі, або розкритися пользоваться осторожно: они могут оставить пигментацию на коже или раскрыться "задушливою хвилею". Знаючи про це, цього літа Будинок Giorgio Armani втілив свою флагманську композицію Si з нотами чорної смородини і півоній в амплуа парфумів-серпанку для волосся. Більш легка, летуча, вона осідає на волоссі ледь помітною ароматною хмарою.

Цікаво: Формула засобу включає інгредієнти, які роблять волосся пухнастим і м'яким, а пульверизатор розпорошує аромат дрібнодисперсною імлою. Творці радять наносити його не лише на волосся, але і на ключиці, шию, за вухами та 'kiss and hug areas' (цитата).

Рум'яна-хайлайтер Phyto-Blush Twist, №4 Glow, Sisley

Що: Рум'яна-хайлайтер Phyto-Blush Twist, №4 Glow, Sisley

У чому сила: "підсвітка", з якою не треба возитися: можна безцеремонно нанести на вилиці (й усюди, де хочеться) – та розтушувати пальцями. Хайлайтер лягає настільки м'яко, що іноді й розтушовування може не знадобитися.

Цікаво: у складі хайлайтера є рослинні екстракти: мальва, гарденія та липовий цвіт захищають і зволожують шкіру.

Засіб для кутикул Pink Berry Cuticle-Off, ANNY

Що: Засіб для кутикул Pink Berry Cuticle-Off, ANNY

У чому сила: За дві хвилини гель з ягідним ароматом ніжно розчиняє відмерлі клітини шкіри навколо нігтя й надає кутикуам догляутого вигляду. Якщо застосовувати його регулярно, то можна забути про обрізний манікюр (та й про манікюр за межами дому, в принципі).

Цікаво: Запах ягід – невипадковий: у складі – екстракти асаї, брусниці, малини, журавлини, вишні, суниці, ожини та годжі, а до того ж – олії жожоби та гранатових кісточок.

Blossom Love, Amouage

Що: Парфумована вода Blossom Love, Amouage

У чому сила: Blossom Love пахне пишними хмарами квітучої вишні, мармеладними пелюстками троянд, терпким амарето та ваніллю, але при цьому не переходить до категорії солодких.

Интересно: Blossom Love – новинка у колекції The Secret Garden, до якої вже входить Lilac Love з ароматом бузку.

Оксамитовий гель для губ з сяючим покриттям Lip Maestro №508 Pearly Nude, Giorgio Armani

Що: Рідка оксамитова помада для губ Maestro №508 Pearly Nude, Giorgio Armani

У чому сила: Ніжна, як оксамит, стійка, як кремінь – такою є помада Lip Maestro. Вона витримає шампанське, поцілунки, розмови та спеку.

Цікаво: Засіб зібрав безліч б'юті-нагород та став бестселером марки.

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Нові літні ідеї педикюру з Instagram, які вас здивують

Б'юті-засіб дня: кольорові кушони Lancôme

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.