До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші короткі весільні сукні цієї весни

Довжина міні, як і раніше, в тренді цього сезону (завдяки Міуччі Праді). Але тепер цей тренд проник і у весільну моду, оскільки наречені шукають свіжу і практичнішу альтернативу традиційним сукням до підлоги. Тож короткі плаття, які раніше одягали як другу сукню на весілля, цього сезону претендують на роль головного образу. Безтурботні, романтичні та елегантні весільні мінісукні — ідеальний варіант для сучасного весілля, чи то розпису, чи камерного заходу в ресторані.

Halfpenny London
Halfpenny London

Реклама

Короткі весільні сукні вибирали багато знаменитостей. Наприклад, Одрі Гепберн одягла рожеву сукню з високим коміром Givenchy на весілля з Андреа Дотті в 1969 році. А Елізабет Тейлор на своє п'яте весілля (всього їх було вісім) вибрала укорочену сукню з прозорими рукавами-ліхтариками, створену костюмеркою Айрін Шарафф. Тим часом актриса Міа Ферроу 1966 року вийшла заміж за Френка Сінатру в маленькій білій сукні стриманого крою, а Шарлотта Казірагі на своєму весіллі з Димитрієм Рассамом у 2019 році вибрала сукню, яка могла б позмагатися з культовою сукнею її бабусі Грейс Келлі. Відома своїм гламурним стилем, Шарлотта здивувала всіх мініплаттям Saint Laurent із парчі.

Kaviar Gauche
Kaviar Gauche

Pronovias by Vera Wang
Pronovias by Vera Wang

Від пишно орнаментованого жакарда до делікатних шарів мережива та романтичних оборок — у нових колекціях брендів є варіанти для кожної нареченої. Вибирайте елегантні прямі силуети, сукні з об'ємними деталями і з ефектним декором у вигляді пір'я, бантів та вишивки з кришталю, в яких ви почуватиметеся по-справжньому особливою в цей важливий день. У колекції Halfpenny London ви знайдете силуетне міні з великим бантом, що ніжно огортає плечі, у Kaviar Gauche — невагому коротку сукню з шовку зі структурними воланами на одному плечі, а у Pronovias by Vera Wang — асиметричне вбрання, яке з міні переходить у максі завдяки ефектному шлейфу. Щоб надихнути вас, ми зібрали весільні образи знаменитостей у мінісукнях.

Одрі Гепберн
Одрі Гепберн
Елізабет Тейлор
Елізабет Тейлор
Кортні Кардашʼян
Кортні Кардашʼян
Міа Ферроу
Міа Ферроу
Шарлотта Казірагі
Шарлотта Казірагі
Йоко Оно
Йоко Оно
Шерон Тейт
Шерон Тейт
Лілі Аллен
Лілі Аллен
Вітні Порт
Вітні Порт
Аня Рубік
Аня Рубік
Олівія Палермо
Олівія Палермо

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.