До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Блакитні весільні сукні — модний гіт цієї весни

Білі сукні є класикою весільної моди, проте все частіше наречені вибирають саме кольорові версії. Вікторія Бекхем вийшла заміж у фіолетовому весільному платті Antonio Berardi, Гвен Стефані вперше пішла до вінця у ніжному рожевому образі Christian Dior, а Поппі Делевінь виголосила обітницю любові та вірності у квітчастій сукні Peter Dundas. Цього сезону дизайнери продовжують гратися з усілякими відтінками вінчальних образів і роблять ставку на блакитні кольори — від ніжної пастелі до сіруватих холодних тонів. Ми зібрали найкращі блакитні весільні сукні у нових колекціях брендів.

Ines di Santo
Ines di Santo

Реклама

Існує прикмета, що в образі нареченої має бути щось старе, щось нове, щось блакитне і щось позичене. Ми не знаємо, чи саме вона надихнула бренди на створення блакитних весільних суконь, проте їхня кількість значно зросла за останній рік. Наприклад, Ines Di Santo показали пишну небесно-блакитну сукню, на якій розцвіли білі квіти, Amsale продемонстрували сукню-бюстьє з каскадами сіро-блакитного тюлю, а Monique Lhuillier зробили ставку на невагомий образ із ніжної сітки асиметричного крою.

Monique Lhuillier
Monique Lhuillier

Amsale
Amsale

Nadia Manjarrez
Nadia Manjarrez

Блакитна весільна сукня — небанальне рішення, про яке ви точно не пошкодуєте. Знайти сукню своєї мрії можна в колекції Legends Romona Keveza — образ із відкритими плечима та пишною спідницею, декорованою квіткою на талії. Тим часом Sareh Nouri показали королівську сукню, що складається з кількох ярусів делікатної сітки приглушеного блакитного кольору, Allison Webb зробили ставку на образ у бірюзовому відтінку, а Nadia Manjarrez вшанували свою мексиканську спадщину блакитною бальною сукнею зі знімними рукавами-ліхтариками, натхнену національною квіткою країни — жоржиною.

Legends Romona Keveza
Legends Romona Keveza

Sareh Nouri
Sareh Nouri

Allison Webb
Allison Webb

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.