До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пройшло весілля йорданської принцеси Іман

Можливо, вчора у Голлівуді всі говорили про церемонію вручення премій "Оскар", але в Йорданії були й інші святкування. Головною подією стало королівське весілля дочки королеви Ранії, принцеси Іман, і нью-йоркського фінансиста Джаміля Олександра Терміотіса. Церемонія, що відбулася в скляному крилі палацу Бейт Аль-Урдон, завершила тиждень важливих подій для Іман, включно з традиційною вечіркою з хною, на яку вона одягла білу сукню Брюса Олдфілда — улюбленого дизайнера покійної принцеси Діани — і пояс, який носила мати Ранія на своєму весіллі з королем Абдаллою в 1993 році.

Весілля принцеси Іман і Джаміля Терміотіса
Весілля принцеси Іман і Джаміля Терміотіса

Реклама

"Королівський Хашимітський Суд вітає Їх Величності Короля Абдаллу II і Королеву Ранію аль-Абдаллу з цією нагодою та висловлює найтепліші побажання щастя й процвітання Її Королівській Високості Принцесі Іман і пану Терміотісу", — йдеться в заяві йорданського палацу про цей день. Побажання добра висловлювали також окремі члени двору, зокрема старший брат Іман, кронпринц Хусейн, який проводжав сестру до церемонії. "Вдячний за всі дорогоцінні спогади, які ми розділяємо, і дуже радий бачити, як ви сьогодні святкуєте своє весілля, — написав він. — Я бажаю вам, дорогі Іман і Джаміль, благословення та щастя разом".

Весілля принцеси Іман і Джаміля Терміотіса
Весілля принцеси Іман і Джаміля Терміотіса

Мама нареченої також була розчулена і написала в Instagram повідомлення для доньки: "Я молюся, щоб цей наступний розділ у вашому житті приніс вам стільки ж радості, любові та сміху, скільки ви приносили нам протягом багатьох років".

Принцеси Іман і її брат кронпринц Хусейн
Принцеси Іман і її брат кронпринц Хусейн

На головну церемонію Іман одягла сукню Christian Dior — вбрання з рукавами-манжетами, вікторіанським коміром і складною мереживною вставкою в зоні декольте. Вона поєднала свою класичну сукню з вишитою соборною фатою та діамантовою тіарою Chaumet, яку, як повідомляється, вибрали з колекції її бабусі, принцеси Муни аль-Хусейн. Зачіска з пасмами, що обрамляли обличчя Іман, була доповнена макіяжем smoky eyes і рожевою помадою — проста, розкута краса, яка відповідала спокійному настрою церемонії.

Весілля принцеси Іман і Джаміля Терміотіса
Весілля принцеси Іман і Джаміля Терміотіса

Королева Ранія також обрала сукню Christian Dior з плісуванням з колекції Марії Грації К’юрі осінь-зима 2022/2023. Мати нареченої сиділа у першому ряду поруч із молодшою дочкою, принцесою Сальмою, яка обрала сукню кольору фуксії Andrew Gn, та нареченою Хусейна Раджвою Аль Саіф, яка носила жовту сукню з накидкою Roksanda. Також була присутня принцеса Райя, зведена сестра короля Абдалли, із чоловіком Недом Донованом, онуком Роальда Дала, за якого вона вийшла заміж у Великій Британії в 2020 році. Більше фото з весілля принцеси Іман і Джаміля дивіться у нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.