До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: Рене Зеллвегер заручена

Ходять чутки, що скоро відбудеться ще одне зіркове весілля. Рене Зеллвегер, зірка фільму "Щоденник Бріджит Джонс", таємно заручилася зі своїм бойфрендом, телепродюсером Антом Анстедом. Про це повідомляє The US Sun. "Рене та Ант тримають свої плани в неймовірній таємниці, вони не планують публічного оголошення. Вона казала своєму найближчому оточенню про організацію їхнього весілля, все буде дуже стримано. Їх стосунки з Антом надзвичайно міцні, вони шалено закохані, і їм не терпиться одружитися", – повідомив інсайдер. Втім, поки що пара офіційно ще не підтвердила чутки про заручини.

Ант Анстед і Рене Зеллвегер
Ант Анстед і Рене Зеллвегер

Реклама

Нагадаємо, актриса та телеведучий почали зустрічатися влітку 2021 року. Ант вже був двічі був одружений і є батьком трьох дітей, а Рене була одружена з кантрі-співаком Кенні Чесні. Після розірвання шлюбу Рене продовжувала зустрічатися з музикантом Дойлом Бремхоллом II з 2012 по 2019 рік, але до весілля так і не дійшло. Минулими вихідними Ант опублікував в Instagram першу фотографію з Рене і двома старшими дітьми — 19-річною дочкою Амелі та 16-річним сином Арчі від першого шлюбу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.