До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Основи стилю Джастіна Бібера

Джастін Бібер починав як милий підліток із зачесаним набік чубчиком, якого ніколи не бачили на червоній доріжці без його фірмових великих кросівок і одягу в улюбленому фіолетовому кольорі. Згодом Джастін перетворився на одну з найуспішніших попзірок в історії та ікону стилю. Йому вдалося не лише трансформуватися та знайти себе у царині моди та трендів, а й почати співпрацювати з великими брендами, як-от от Calvin Klein чи Balenciaga, та створити власну лінію одягу.

Photo: @justinbieber @evanpaterakis
Photo: @justinbieber @evanpaterakis

Реклама

Сьогодні Джастін Бібер — один з найоригінальніших та найстильніших чоловіків. Тоді як Гаррі Стайлc відомий своїми яскравими концертними ансамблями від Gucci, а Lil Nas X — інкрустованими кристалами вбраннями, Бібер — надзвичайно добре вправляється з концепцією антигламуру.

Photo: @justinbieber @rorykramer
Photo: @justinbieber @rorykramer

Бібер став затятим шанувальником мішкуватого та об’ємного одягу, задовго до того, як хвиля oversize накрила модну індустрію. Ба більше, саме він зробив Crocs популярним взуттям. Звісно, Джастін заграє з високою модою, час від часу одягаючи виняткові костюми або ексклюзивні дизайнерські речі. Однак здебільшого він дотримується власного стилю і протягом останніх років винайшов формулу ідеального повсякденного вбрання, що складається з кількох ключових елементів.

Джастін Бібер в Нью-Йорку, 2021
Джастін Бібер в Нью-Йорку, 2021

Шапочка або бейсболка на чолі. Посередині — футболка великого розміру, іноді одягнена під об’ємний структурований піджак або ж розслаблену сорочку чи худі. Низ — обов’язково мішкуваті широкі штани. І все це скріплене кросівками або невимушеними сліперами. Шаблон вуличного стилю Бібера залишається незмінним, незалежно від того, чи то він терпляче відповідає на запитання зграї папараці, які знімають кожен його рух, чи то летить до Нью-Йорка, щоб виступити на SNL.

Джастін Бібер на під час церемонії вручення премії MTV Video Music Awards 2021
Джастін Бібер на під час церемонії вручення премії MTV Video Music Awards 2021

Джастін вправно комбінує найяскравіші кольори та принти. Окрім того, він став майстром багатошарових образів — його не так часто можна побачити у двокомпонентному ансамблі. Бібер завжди одягає аксесуари: головні убори, протисонцеві окуляри, ювелірні прикраси. Найчастіше він обирає яскраві кепки або шапочки біні. Нерідко його обличчя прикрашають окуляри чудернацьких форм, як-от Acne Studios та Balenciaga. На відміну від своїх колег у музичній індустрії, Бібер рідко доповнює свої вбрання великими кітчевими ланцюжками з підвісками, всипаними діамантами. Натомість він обирає витончені намиста або, знову ж, чудернацькі яскраві аксесуари, скажімо, як його улюблений чокер з різнобарвними грибами.

Photo: @justinbieber @evanpaterakis
Photo: @justinbieber @evanpaterakis

Одне можна сказати напевно: від початку кар’єри в житті Джастіна змінилося все, окрім разючої колекції кросівок. Складно уявити, скільки пар взуття зберігається в його гардеробі. Утім, здебільшого Бібер віддає перевагу простим та класичним моделям, як-от Nike Air Force 1, Vans Authentic Core Classics, Adidas Yeezy Boost 350.

Photo:@justinbieber @rorykramer
Photo:@justinbieber @rorykramer

Протягом років Бібер продемонстрував дивовижну багатогранність. Так, у нього є безлімітний доступ до будь-якого дизайнерського одягу, однак йому вдалося відточити свій стиль, аби правильно користуватися такими модними ресурсами. Він не слідує за трендами, більше не переймається тим, що про нього подумають, й одягається за двома ключовими принципами: комфорт і власні відчуття.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.