До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Едді Редмейн — найкраще вдягнений чоловік на SAG Awards

Актори часто дотримуються традицій на червоній доріжці та здебільшого обирають або костюми, або смокінги. 29-та церемонія нагородження SAG Awards не стала винятком. Втім, серед усіх гостей виділявся Едді Редмейн, що вирішив обрати сучасний підхід до класичного костюма. Британський актор, якого номінували за роль у фільмі "Хороший медбрат", обрав елегантне вбрання з одного з найкращих чоловічих шоу сезону.

Едді Редмейн в Saint Laurent на церемонії вручення SAG Awards 2023
Едді Редмейн в Saint Laurent на церемонії вручення SAG Awards 2023

Реклама

Редмейн з'явився на SAG Awards 2023 в чорних класичних штанах з високою талією, а зверху вдягнув білосніжно-білу сорочку з бантом на горловині. Така деталь додала образу трохи театральності, хоча решта ансамблю мала бездоганний класичний вигляд. Не було ні пояса, ні вишуканих прикрас — краватка стала головним акцентом. Також Редмейн замінив стандартні оксфорди на шнурівці на лаковані туфлі з гострими носками.

Saint Laurent Menswear осінь-зима 2023/2024
Saint Laurent Menswear осінь-зима 2023/2024

Образ, скомпонований стилістом Гаррі Ламбертом, взятий з чоловічої колекції Saint Laurent осінь-зима 2023/2024, яка дебютувала в Парижі минулого місяця. Дизайнер Ентоні Ваккарелло влаштував один з найкращих показів сезону, створивши вишукану колекцію добре скроєних, мінімалістичних і надзвичайно виразних предметів одягу. Редмейн обрав один із найбільш пам’ятних ансамблів колекції — і мав у ньому бездоганний вигляд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.