До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гравці клубу "Шахтар" замінили свої прізвища на футболках на назви міст-героїв України

На благодійний матч з грецьким клубом "Олімпіакос" гравці команди "Шахтар" вийшли на поле у футболках, на яких замінили власні прізвища на назви міст-героїв України.

Гравці команди Гравці команди "Шахтар" перед грою з "Олімпіакос" 9 квітня 2022 року

Гравці донецького "Шахтаря" 9 квітня провели благодійний матч проти грецької команди "Олімпіакос" у спеціальних футболках. Таким чином клуб продемонстрував підтримку українцям та нагадав світу про війну росії на території України та злочини, які російська армія чинить в українських містах.

Реклама

Українські футболісти вийшли на поле стадіону "Георгіос Караїскакіс" у футболках, на спинах яких замість прізвищ гравців з'явилися назви міст Маріуполь, Ірпінь, Буча, Гостомель, Харків, Волноваха, Чернігів, Херсон, Охтирка та Миколаїв. Також на формі "Шахтаря" розмістили український прапор зі словами STOP WAR та надпис #StandWithUkraine.

Гравці команди Гравці команди "Шахтар" перед грою з "Олімпіакос" 9 квітня 2022 року

Усі кошти від реалізації квитків на цей матч та реклами будуть передані ЗСУ, волонтерським організаціям, які допомагають українцям, медикам, а також на допомогу українським дітям, які постраждали від війни. Також "Шахтар" проведе благодійні матчі проти клубів "Лехія" (Польща), "Фенербахче" (Туреччина) та "Хайдук" (Хорватія).

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.