До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Люк Скайвокер допоміг зібрати кошти на 500 дронів для ЗСУ

Американський актор Марк Гемілл, відомий за роллю Люка Скайвокера в оригінальній трилогії "Зоряних війн", в інтерв’ю Bloomberg Radio повідомив, що Збройні сили України незабаром отримають 500 дронів.

Марк Гемілл на знімальному майданчику фільму Марк Гемілл на знімальному майданчику фільму "Зоряні війни: Епізод IV — Нова надія", 1977

Наприкінці вересня 2022 року Марк Гемілл долучився до ініціативи UNITED 24 та став амбасадором проєкту "Армія дронів", у межах якого збирають кошти на безпілотники для ЗСУ.

Реклама

"Україні потрібні дрони. Вони визначають результати війни, за допомогою них українці захищають свою землю, стежать за кордоном. Вони очі в небі", — сказав Гемілл в інтерв’ю Bloomberg Radio. — Я був шокований результатами зборів, адже після того, як доєднався до проєкту, в Україну було передано понад 500 безпілотників".

Марк Гемілл на прем'єрі фільму Марк Гемілл на премєрі фільму "Зоряні війни: Останні джедаї" в Лондоні, 2017

"У цій тривалій і нерівній боротьбі Україна потребує постійної додаткової підтримки. Для мене честь стати амбасадором „Армії дронів" на запрошення президента Зеленського, — сказав Гемілл. — Я точно знаю, що безпілотники потрібні українцям для захисту своєї землі, власної свободи та цінностей усього демократичного світу. Саме зараз найкращий час для того, щоб усі об’єдналися й допомогли Україні вистояти в цій війні з імперією зла".

Проєкт "Армія дронів" — це комплексна програма фандрейзингової платформи UNITED24, Генерального штабу ЗСУ, Міністерства цифрової трансформації та Держспецзв’язку, що передбачає системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.