Від хакі до смарагдового: 6 способів стильно носити зелений колір в сезоні осінь-зима 2024/2025

Серед наймодніших кольорів осені-зими 2024/2025 — зелений. Друга половина осені буде присвячена глибокому смарагдовому відтінку, натомість щонайменше у вересні актуальними будуть образи у різних варіаціях зеленого — від яскравого до наближеного до коричневого. Беручи приклад з представників вуличної моди, дивимося, як стильно носити зелений цієї осені.

Бомбер

Найочевидніший верхній одяг, який не втрачає актуальності сезон за сезоном. Обирайте бомбер, відштовхуючись від вашого способу життя — монохромний спортивний варіант для розслаблених образів чи, наприклад, бежевий бомбер із зеленими вставками для вишуканіших стилізацій.

Launchmetrics

Launchmetrics

Широкі штани

Широкі джинси — необхідна річ у гардеробі кожної. У 2024 році герої стритстайлу та дизайнери спонукають нас експериментувати з кольором. То чому ж не поєднати наймодніші джинси з трендовим відтінком? Ми вже знаємо, як носити білі та бежеві джинси. Зелені ж варто поєднувати з однотонним світлим верхом та оригінальними аксесуарами, на кшталт окулярів-маски та капелюха.

Launchmetrics

Getty Images

Максісукня з жакетом

Осінь є сезоном довжини максі. Вдягніть зелену сукню до п'ят, на плечі накиньте жакет або структурне пальто. Доповніть образ ботильйонами або білими балетками, і вишуканий вересневий аутфіт готовий, щоб підкорювати місто.

Launchmetrics

Getty Images

Хакі монохром

Поєднаєте ви штани карго з човниками на підборах та мікросумкою чи доповните їх бомбером та масивним намистом, такий образ нагадуватиме стильну варіацію форми для сафарі. Відвідати так модний захід чи пройтися містом у справах буде гарною ідеєю.

Launchmetrics

Launchmetrics

Тренч чи лайнер

Наближений до блакитного зелений чи яскравий відтінок молодої трави — нам подобається прочитання соковитих кольорів у верхньому одязі. Адже з ним легше зробити стилізацію яскравішою, в потрібний момент знявши тренч чи куртку.

Getty Images

Getty Images

Зелена сумка

Нарівні з бордовою сумкою, зелений аксесуар буде влучним доповненням осінніх образів. Носіть його з плісированою спідницею чи бежевим тренчем.

Getty Images

Launchmetrics

Популярне на VOGUE