Сумка-карго — головна сумка осені 2024, якщо шукаєте аксесуар мрії

Речі у стилі мілітарі зараз привертають особливу увагу індустрії моди. Одяг, що раніше сприймався тільки як функціональний та зручний, нині трансформувався у наймодніші речі в гардеробі сучасних модників. Згадаймо лише штани карго та утилітарні куртки. Поза одягом, розповсюджується тренд і на аксесуари, як-от сумка-карго, яка претендує на звання найбажанішої цієї осені.

Белла Гадід. Photo: Backgrid

Насправді багато модних трендів 2024 року є утилітарними, тобто комфортними, функціональними та з робітничою естетикою. Повернення дорожньої сумки з безліччю кишень є ідеальним прикладом того, як мілітарний стиль захоплює нашу повсякденність. Чи не першими додали до своєї колекції карго-сумку в MiuMiu, представивши на показі сезону весна-літо 2023 поясну сумку з кишенями, поєднану з плісированою мідіспідницею. Тоді ж бренд випустив квадратну сумку через плече, яку швидко вподобали It-girls. У модному сезоні весна-літо 2024 сумки-карго також з'явилися в колекціях брендів Acne Srudios, Fendi та Simone Rocha.

Acne Studios весна-літо 2024

Fendi весна-літо 2024

Варто усвідомити, що не кожна сумка-карго, яку можна впізнати за квадратним силуетом та кількома кишенями на поверхні, є найпривабливішим витвором моди. Однак після іспиту на міцність під назвою "вмістити смартфон в мікросумку" або "знайти ключі у максішопері", сучасні дизайнери подарували нам привабливий погляд на карго-сумку середнього розміру, яка мусить стати частиною колекції сумок.

Сумка-карго гарно поєднується навіть із вечірнім вбранням, у якому є бомбер, високі чоботи чи джинси, отже саме час знайти свою модель. Де шукати карго-сумку? Похід на вінтажні маркети онлайн та офлайн може збагатити вас модною сумкою за приємною ціною. За коштовнішим варіантом йдіть до Miu Miu та Fendi, а доступніші моделі ви знайдете у Vagabond та Charles & Keith.

Charles & Keith
Вінтажна карго-сумка Dior
Вінтажна карго-сумка Jil Sander
Acne Studios
Fendi
Miu Miu
Vagabond

За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE