Приталений жакет — найкращий силует для будь-якої фігури

Коли гардероб називають універсальним, у ньому точно є жакет. А якщо звертатися то трендів 2024 року, то приталений блейзер обов'язковий верхній одяг цієї осені. Далі дивимося, як приталений жакет носять зірки.

Вікторія Бекхем. Photo: Neil Mockford

Жакети — найбільш сезонний елемент, адже саме вони є стильним та завжди влучним верхнім одягом, який миттєво додає звичній комбінації джинсів з футболкою вишуканого вигляду. Нині ми прагнемо привернути увагу до нетипової інтерпретації жакета й трохи відвернутися від улюбленої оверсайз-моделі "з чоловічого плеча". Решту 2024 року варто акцентувати на талії, вдаючись до форми пісочного годинника. Жакет приталеного силуету ідеальний в цьому помічник.

Ріта Ора. Photo: Raymond Hall

На вуличному променаді у приталеному жакеті вже було помічено чимало знаменитостей. Роузі Гантінгтон-Вайтлі носить білий приталений жакет, як сукню ввечері, та з топом та шортами вдень.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі. Photo: Jacopo Raule/Getty Images

Роузі Гантінгтон-Вайтлі. Photo: Pierre Suu

А Вікторія Бекхем та головна редакторка австралійського Vogue Крістін Сентенера поєднують чорний приталений жакет з легінсами. До речі, такий жакет гарно доповнить стилізацію з легінсами та ботильйонами, а якщо ви шукаєте креативну варіацію такого образу, спробуйте легінси-кльош.

Крістін Сентенера. Photo: Christian Vierig/Getty Images

Ось приклади приталених жакетів, які можуть вам сподобатися:

Balenciaga

Wardrobe.NYC

Jean Paul Gaultier

Mugler

За матеріалами vogue.fr

Популярне на VOGUE