Наймодніші парки сезону осінь-зима 2024/2025

З наближенням зимових холодів парка стає найкращим союзником. Народжена з витоків дослідження Арктики та сформована інноваціями сучасної моди, вона продовжує підтверджувати себе як зручна і тепла куртка на щодень. Vogue.ua зібрав наймодніші парки сезону осінь-зима 2024/2025, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Модниці впевнено демонструють парку в повсякденних образах — і з міркувань не тільки практичності, але й стилю: її можна поєднувати з улюбленими джинсами, спідницею або з парою високих чобіт.

Proenza Schouler

Miu Miu

Але парка — не просто куртка для максимального комфорту. Модні бренди представили своє бачення парки, зробивши цей верхній одяг не лише актуальним, але й альтернативним, надаючи йому нові форми та кольори відповідно до потреб і тенденцій сьогодення.

Fendi

Balenciaga

Одна з головних знахідок сезону — шкіряна парка, особливо коричневого кольору, у всіх її варіаціях, як-от моделі, представлені в колекціях Balenciaga та Fendi, доповнені теплою пухнастою підкладкою.

Зелена парка

Зелена парка, безсумнівно, є однією з культових моделей. Цей універсальний відтінок не втрачає популярності. Поєднуйте її практично з чим завгодно, особливо для денного або гірського образу. Оберіть дизайн і крій, які пасують вам якнайкраще.

Moncler

Zadig&Voltaire

Коричнева парка

Коричневий (не лише в тематиці парки) — один із головних кольорів сезону осінь-зима 2024/2025 і новий нейтральний символ "тихої розкоші". Те саме стосується і верхнього одягу — як у світліших варіаціях, зокрема бежевому та верблюжому відтінках, так і в більш інтенсивних, як-от темний шоколад.

Lemaire

Polo Ralph Lauren

Шкіряна парка

Цього року ми наново відкриваємо парку завдяки її сучасній версії, виготовленій зі шкіри, у класичних відтінках, як-от чорний, і в трендових, зокрема коричневих. Це ідеальний вибір для поціновувачів вуличної моди.

Arket

Fay

Дизайнерська парка

Якщо шукаєте "інвестиційну" парку, обирайте дизайнерські моделі, прикрашені оздобленням і деталями, такими як нашивки та мереживо. У колекціях брендів можна знайти варіанти не тільки з класичних тканин, але і з нейлону та бавовни з покриттям, які ідеально пасують для холодної пори року.

Bottega Veneta

Miu Miu

За матеріалами Vogue.it.

Популярне на VOGUE