Блуза з квітковим принтом — найелегантніша річ цього літа

Блузи з квітковим принтом влітку можуть бути передбачуваними. Проте дизайнери взяли на себе зобов’язання переосмислити їх і показати в найкращій версії, щоб кожен образ став справжнім витвором мистецтва. Від графічних мотивів до богемних візерунків і навіть 3D-квіток: будь-який із цих варіантів стане яскравим елементом для покращення вбрання та, звісно, ​​для створення образів у стилі кантрі, colorblock або з ретроестетикою, яку так люблять зірки вуличного стилю. Vogue.ua розібрався, чому квітчасті блузи найпривабливіший варіант для створення ефектних образів.

Блуза з квітковим принтом і джинси mom

Колекції весна-літо 2024 від Etro, Ulla Johnson та Isabel Marant довели, що блузи з квітковим принтом — найкращий союзник улюбленим джинсам. Обидва елементи можна адаптувати до потрібного стилю — чи то богемного образу, чи то вбрання з вінтажними відтінками. Цього літа зробіть ставку на модель із рюшами та ботанічним принтом у коричневих тонах, додайте джинси mom і бежеві туфлі на підборах.

Блуза з квітковим принтом та бантом і плісирована мідіспідниця

Квіткові блузи злегка театрального стилю — обʼєкт бажання поточного літа, який можна асоціювати з такими знаменитостями, як Флоренс Велч, а також це можливість зробити стрибок від традиційної манери одягатися. Рекомендуємо зробити вибір на користь дизайну з бантом у поєднанні з плісированою мідіспідницею.

Блуза з 3D-квіткою та плісировані штани

Тенденція носіння блузок, що відтворюють красу природи, поширена не лише на пікніку чи прогулянці містом. Такий одяг можна вписати і в офісний дрескод. Як щодо обʼємного квіткового дизайну яскравого рожевого кольору? Це чудово виглядатиме в стилі colorblocking, що складається з червоних плісированих штанів і човників, які римуються з блузою.

Блуза і мідіспідниця з квітковим принтом

Модниці пропонують носити романтичні блузи із квітковими мотивами, як ніколи раніше не бачили. Мінімалізм ніколи не підводить, однак іноді гасло "більше — це більше" є ключем до успіху. Ідея полягає в тому, щоб не обмежувати універсальність одягу та наважитися поєднувати блузу із мідіспідницею з таким самим принтом, а решту доповнять рожеві мюлі.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE