Кросівки Onitsuka Tiger — нова найбажаніша пара сезону

З поверненням тренду на ретрокросівки, звужена та яскрава пара Mexico 66 від Onitsuka Tiger теж повертається. Ці кросівки мають стати найбажанішими цієї осені. Розповідаємо, у яких кольорах та з чим носити цю модель.

Instagram @keziacook

Після великого успіху adidas Samba, найпопулярніших у 2024 році, хвиля тренду на ретроодяг та аксесуари впевнено натякає, що варто звернути увагу й на модель кросівок Mexico 66 від Onitsuka Tiger. Нині їх часто можна зустріти на світлинах модних блогерів в інстаграмі.

Instagram @donnaromina

Ці культові кросівки з'явилися на світ у 1966 році. Хоча популярність пари Onitsuka Tiger Mexico 66 завжди була стабільною, нині вона є однією з найжаданіших завдяки знаменитостям, серед яких Белла Гадід, Кая Гербер та Гейлі Бібер. Відомі модниці поєднують кросівки з вільними джинсами та штанами.

Кайя Гербер. Photo: Ignat/Bauer-Griffin

Белла Гадід. Instagram @klicknshop

Бренд Onitsuka Tiger у 1949 році заснував японець Кіхачіро Оніцука, надихнувшись баскетболом. А впізнаваний дизайн з двома вертикальними та двома вигнутими лініями був створений у 1966 році під час конкурсу серед креативників бренду.

Instagram @seoulsupplymanila

Модель Mexico 66 була створена спеціально для Олімпіади 1968 року. Далі популярність цій парі принесли фільми 1970-х з Брюсом Лі "Гра смерті" та "Остання битва Чена" й стрічка Квентіна Тарантіно "Вбити Білла" 2003 року, де у кросівках з'явилася Ума Турман.

Ума Турман у фільмі "Вбити Білла"

Хоча жовта модель цих кросівок є найбільш популярною, насправді вони доступні в безлічі відтінків, від класичних білого та чорного до модних цього року червоного та зеленого.

Instagram @manondevelder

Сучасні модниці найчастіше обирають ці кросівки, аби додати стилізації яскравості. Вони добре поєднуються з довгими білими спідницями та сірими міні. Також Mexico 66 добре доповнюють мішкуваті штани та джинси — одні з наймодніших цього сезону осінь-зима 2024/2025.

Instagram @carlotaweberm

Instagram @donnaromina

Чи потрібні вам нові кросівки? Просто подивіться на ці 10 моделей у різних кольорах і зробіть правильне рішення.

Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger

За матеріалами vogue.it

Популярне на VOGUE