Коричнева сукня-сліп — улюблений вибір знаменитостей цього сезону

Коричневий колір набуває шаленої популярності, а сезон довгих повсякденних, але елегантних суконь уже розпочався. З огляду на вбрання знаменитостей, цього сезону коричневі сукні-сліпи мають усі шанси стати головним гітом, тож Vogue.ua зібрав найстильніші виходи зірок та зʼясував, як найкраще стилізувати таку модель уже зараз.

Нещодавно Ріанна зʼявилася на публіці в довгій атласній сукні, доповненій драпіруваннями. Крім того, ця сукня-сліп виділялася витонченою технікою печворк, яка полягає у з’єднанні шматочків однієї тканини в різних частинах, щоб підкреслити плавний силует.

Для секретної вечірки Bulgari Studio Party Дакота Джонсон вибрала коричневу атласну сукню-сліп, прозорі чорні мереживні деталі якої виділялися як елементи стилю бохо. І коричнева сукня, і туфлі на шпильці — від бренду Gucci, а як додатковий аксесуар для цього приголомшливого образу вона обрала мініатюрну сумку Jackie.

Кендалл Дженнер також не залишилася осторонь тренду й обрала коричневу сукню Tom Ford, яку поєднала з босоніжками, оздобленими ремінцями. Мінімалістична сукня з товстими лямками мала плавний силует, настільки елегантний, що цей тренд стрімко почав набувати популярності.

Гейлі Бібер засліпила фотографів коричневою сукнею з відкритим животом від бренду Saint Laurent. Саме дизайнер Ентоні Ваккарело за допомогою Кендалл Дженнер зробив коричневу сукню-сліп обов’язковою, замінивши традиційну чорну модель.

Нарешті, Зої Кравіц відвідала гала-концерт у 2023 році в атласній моделі того ж кольору від Saint Lauren, яку доповнила діамантовими прикрасами від Tiffany & Co.

Отож офіційно: настав час змінювати гардероб і з розпростертими обіймами зустріти тренди, які будуть головними зірками сезону 2024/2025. Перший крок — інвестиція в коричневу атласну сукню.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE