Хакі — новий чорний: наймодніші образи в головному кольорі цієї осені

Певні тенденції мають таку комерційну масову привабливість, що домінують у кожному сезоні, і цієї осені є один колір, у якому модниці та дизайнери явно бачать величезний потенціал, — хакі. Замість того, щоб залишитися в межах виключно функціонального, утилітарного одягу, цей колір позиціонує себе більш піднесено, з насиченими відтінками оливи та зеленого моху, реалізованими в кашемірі, шовку та бавовні. Vogue.ua зібрав найстильніші образи сезону осінь-зима 2024/2025 кольору хакі.

Saint Laurent

Schiaparelli

Zomer

Головний фокус дизайнерів — хакі total look, як можна було побачити в колекціях Burberry, Ferragamo, Gucci та Bottega Veneta. Gucci пішли ва-банк, представивши сліп-сукні в білизняному стилі, лаковані чоботи та ідеальні пальта мохових відтінків. Інші яскраві моменти включають квадратне вовняне пальто від Ferragamo, прозору мідісукню від Saint Laurent і накидку великого розміру від Chloé.

Chloe

Ferragamo

Burberry

Цей колір можна побачити в колекціях усіх чотирьох столиць моди, а у звіті Pantone про кольорові тенденції після Тижня моди в Лондоні його було виділено як провідний відтінок — "універсальний зелений колір, який підкреслює цінність природи". Хоча хакі може здатися не дуже популярним, ця земляна палітра насправді чудова в стильних силуетах та розкішних тканинах. Вовняні джемпери, джинси та навіть сумки — хакі вже встиг стати новим чорним.

Gucci

Victoria Beckham

Gucci

За матеріалами Vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE