6 способів носити темно-зелений колір цього сезону

Зелений з усіма його відтінками, як-от гакі, авокадо та інші, став одним з модних кольорів сезону осінь-зима 2024/2025. Його можна було побачити на подіумах Prada, Toteme, Loewe, Bottega Veneta та The Row. Усе вказує на те, що цей зелений залишиться з нами ще надовго. Светри, спідниці чи штани цей колір адаптується до будь-якого одягу, щоб стати ідеальним контрастом до осінніх тонів. Vogue.ua зібрав 6 ідей, як носити темно-зелений колір цього сезону.

Светр

Prada

Светр темно-зеленого кольору стане несподіваним союзником для стильних образів поточного сезону. Додавайте яскраві кольори для неординарних поєднань або просто надайте глибини образу, поєднавши зелений светр з великим коричневим блейзером і чорними аксесуарами.

Спідниця

Щоб продемонструвати цей колір в образах у стилі препі, потрібен лише жакет, біла сорочка, туфлі Мері Джейн та, звісно, темно-зелена спідниця. Немає нічого кращого, ніж надання родзинки традиційному стилю школярки, ніж несподіваний колір.

Сумка

На перший погляд, поєднання темно-зеленого і бордового може здатися суперечливим, але правда в тому, що обидва тони ідеально доповнюють один одного. Витримайте решту образу в нейтральних тонах, щоб поєднання кольору та текстури сяяло власним світлом.

Сукня

Bottega Veneta

Максісукня темно-зеленого кольору може стати зіркою всього образу в поєднанні з однотонними аксесуарами, як-от чорне пальто та білі балетки.

Верхній одяг

Цієї осені обирайте зелений верхній одяг – пальто, куртку чи обʼємний бомбер. Витончене перлове намисто і чорна плісирована спідниця завершують ідеальний на щодень образ.

Взуття

Додайте динамізму вбранню зі спідницею за допомогою високих шкіряних чобіт темно-зеленого кольору. Додаткові модні бали можна отримати за пару білих шкарпеток і шкіряну куртку, які надають ще більшого контрасту.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE