Streetstyle: штани з квітковим принтом — найкраще втілення бохо-тренду

Штани з тваринним принтом не полишають своєї популярності, проте моделі з квітами, схоже, мають намір остаточно підкорити серця модниць. Завдяки вінтажному і дещо богемному виглядові, такі штани допоможуть створити незабутні вбрання, що якнайкраще пасують для спекотного літа. За ствердженням streetstyle-зірок, змішування шарів, текстур і кольорів це гра, і саме квіткові штани стануть найкращим стилістичним полотном для цього. Від блейзера до практичної базової футболки: Vogue.ua зібрав 5 ідей стилізації штанів з флористичним візерунком.

Мішкуваті штани з квітковим принтом і базова майка

Мішкуваті штани вільного силуету та плавного крою допоможуть створити незабутні образи. Моделі з квітковим принтом мають романтичний відтінок та легко поєднуються з майками та балетками, демонструючи вишуканість.

Квіткові штани з блейзером у тон

Поєднання з блейзером — це стильний спосіб носити штани з квітковим візерунком. Та слід зазначити, що великі принти візуально формують об’єм, а дрібні — навпаки. Щоб збалансувати вбрання, вибирайте туфлі з трикутним мисом.

Штани з квітковим принтом і романтична блуза

На думку модниць, вдалим літнім вибором стануть штани пастельних відтінків з дрібними квітами, які можна носити як в офісі, так і в повсякденному житті. Римуйте їх із блузою, яка може бути як у тон, так і контрастного кольору.

Сукня поверх квіткових штанів

Сукня поверх штанів не перестає виглядати шикарно. Ще з 2000-х це поєднання спокушає модниць, ставши зручним щоденним варіантом. Вуличний стиль довів, що не варто боятися змішувати принти: квіти в поєднанні зі смугами можуть виглядати вельми цікаво.

Штани з квітковим принтом і блуза з довгими рукавами

Модниці пропонують вийти за рамки відомого та віддати перевагу блузі з яскравим принтом та бордовим штанам з квітковим візерунком. Завершення ансамблю трендовими балетками — ознака стилю.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE