Streetstyle: білий блейзер — головна річ цієї осені

Білий блейзер той шикарний і елегантний одяг, який не можна не мати у своєму гардеробі цієї осені. Завдяки своїй універсальності та здатності легко адаптуватися до різних випадків білий блейзер, символ сучасного шарму, ідеально пасує до всього: від джинсів до суконь. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць та зʼясував, з чим поєднувати білий блейзер поточної осені.

Моніка Беллуччі — одна з головних прихильниць білого блейзера. Вона постійно демонструє, як цей одяг може змінити навіть найпростіший образ. Білий блейзер не тільки відсилає до вишуканої естетики, але й стає нейтральною основою, яка ідеально поєднується з будь-яким іншим елементом гардероба, від повсякденного до більш офіційного, що робить його справжньою must-have-позицією.

Білий блейзер, одягнений поверх легкої сукні або в поєднанні з джинсами та футболкою, перетворює повсякденне вбрання на шикарне та вишукане. Дженніфер Лопес і Джессіка Альба римують його з вільними широкими джинсами: співачка поєднує його з мікротопом і босоніжками на платформі, а актриса воліє доповнювати ковбойськими чоботами та сумкою кольору орхідеї.

Вуличний стиль запрошує поекспериментувати з білим блейзером: його також можна поєднувати зі світлими джинсами, капрі або дуже легкою пишною спідницею. У цих пропозиціях ми відкриваємо нову модну пораду, яка стосується кольору: на додаток до класичного чорно-білого комбо, яке є вічним, варто придивитися до міксування різних відтінків білого. Крижано-білий, молочно-білий або відтінок слонової кістки поєднуються, щоб створити шари, наповнені осінньою прохолодою.

Варто також звернути увагу на просту, але ефектну деталь: доповніть довгий білий блейзер тонким ременем. Модна ідея, яку можна наслідувати, щоб бути шикарною в будь-якому випадку.

За матеріалами Vogue.it.

Популярне на VOGUE