Марго Роббі — нове обличчя нової кампанії CHANEL N°5

Марго Роббі стала обличчям нової рекламної кампанії, присвяченої культовим парфумам CHANEL N°5.

Амбасадорка Дому з березня 2018 року, австралійська актриса та продюсерка доєдналася до плеяди великих актрис, які, зі свого боку, втілили суть цього унікального аромату. Нагадаємо, CHANEL №5 в різні часи представляли Мерилін Монро, Сьюзі Паркер, Лорен Гаттон, Джин Шрімптон, Катрін Денев, Кароль Буке, Ніколь Кідман, Одрі Тоту та Маріон Котіяр. Після оголошення про те, що Марго Роббі чекає первістка, це найбільш гучна новина про зірку.

Марго Роббі втілює в життя захопливі історії: від ролі у стрічці "Вовк з Волл-стріт" Мартіна Скорсезе у 2013 році до образу Шерон Тейт у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді", а також "Барбі" Ґрети Ґервіґ, яку вона виконала з майже філософською самоіронією.

Яскрава акторка та продюсерка-візіонерка, Марго Роббі завжди розповідає історії сильних жіночих постатей. "Її кар’єра актриси та продюсерки разюча, її аура непереборна, її харизма, потужна та безтурботна, в усіх сенсах резонує з унікальним характером культових №5", — кажуть в CHANEL.

Нова кампанія N°5 за участю Марго Роббі буде представлена ​​в жовтні 2024 року.

"Я вважаю, що CHANEL N°5 — один із найвідоміших ароматів світу. Стільки неймовірних жінок були пов’язані з ароматом протягом багатьох років. Для мене велика честь доєднатися до цього списку дивовижних талантів".

Популярне на VOGUE